Dani Amat, victòria i rècord al Aneto

dani amat

Dani Amat (CXM València) ha aconseguit la victòria (i rècord amb 17:32:25) en la cursa estrela del pirineu central, el Gran Trail Aneto-Posets. Un ultratrail més que espectacular, dur però també perillós. El corredor d’Elda, veí de Cerler, ha tingut en Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) un company de cursa i només al final ha cedit per problemes físics. Finalment tercer.

A més a més dels 109km i 7000m+ del circuit del Gran Trail s’han disputat fins a quatre recorreguts més, on la participació d’origen valenciana ha sigut destacada com cada any. També destacada ha sigut el nombre d’abandonaments (50%).

En la jornada de diumenge es va disputar la Vuelta al Pico Cerler (22.5 km / 1230m+) que ha guanyat Víctor Serrano (Never Stop Running), rellevant la victòria aconseguida l’any passat per Javi García Mascarell (ara lesionat), que ha estat present. Victòria valenciana també en xiques gràcies al protagonisme de Vanessa Benavent (Correliana) que ha remuntat en la segona meitat. Borja Córcoles (C.Atl. Alcoi) ha vençut en la més curta de les competicions de Benasque, la Vuelta al Molino de Cerler (9km / 450m+), juntament amb Pilar Espert (Els Coixos de Carlet), pujant a lo més alt dels podis de la jornada.

Més resultats destacables són els aconseguits a la Vuelta al Aneto (58km / 3700m+) per Laia Andreu (4a) i Miguel Ángel Martínez(5é). També de David Miró (3r) en la Maratón de las Tucas (42km / 2500m+).

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Espectacular duel de muntanyes | My CMS - […] ara la corredora d’Alzira Alicia Chaveli, guanyadora de la Spain Ultra Cup, l’alacantí Dani Amat guanyador enguany de la…
  2. El rei de l’Aneto | SLA - […] Dani Amat, victòria i rècord al Aneto […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »