Ossos de ferro al Canal de la Mancha

El nadador d’Alzira Vicente Martínez va nadar 60 km entre Anglaterra i França a benefici de AHUCE

VICENTE MARTINEZ MARTI

 

60 km en 15 hores. Són les xifres fredes del repte que passat 7 d’agost va aconseguir el nadador d’Alzira Vicente Martinez Martí. 60 km que són els que separen Anglaterra i França al Canal de la Mancha (en són menys, però les corrents cabaren fent que li tocara nadar uns quants més) i 15 hores sense parar de donar braçades per a completar una travessia que en el cas de Vicente Martínez tenia una motivació especial: donar a conèixer la malaltia dels ossos de cristall i donar a conèixer la Associació AHUCE (Asociación de Huesos de Cristal de España).

L’especial mèrit del nadador d’Alzira estriba en que ell mateix pateix esta malaltia i per tant, necessita redoblar esforços i tindre especial cura a l’hora d’afrontar els entrenaments i reptes tan durs com esta travessia del Canal de la Manega. Com diu Vicente: «Som poderosos», fent referència a les persones que pateixes esta extranaya malaltia.

«Si he creuat ha sigut gràcies a tots vosaltres. Foreu la meua inspiració als entrenaments durs i també en mig de la travessia del canal. Gràcies a vosaltres vaig continuar nadant quan pensava en la retirada. La vostra debilitat és fortalessa, em vaig adonar d’això en mig de la mar. Som poderosos»

Són poderosos, i ara també són història perquè el nom de Vicente Martínez Martí (i el del seu equip i AHUCE per extensió) forma part del mur de nadadors del club White Horse de Dover. La llegenda que va deixar escrita Vicente és molt clarificadora:

«A BRITTLE BONE NEVER GIVES UP»

(Una persona amb els ossos de cristall mai es rendeix)

VICENTE MARTINEZ 2

Font i fotos: Facebook de Vicente Martínez

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »