Roser Baello, sense por a l’Embrunman

La ultrafondista de l’Eliana participa este divendres 15 d’agost a un dels Triatlons de Llarga Distància més durs del món

 

roser baello

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distància Ironman (3,8 km nadant, 180 km en bicicleta i 42 km corrent), però amb unes particularitats molt especials que el converteixen en un dels Triatlons de llarga distància més durs del món: és l’Embrunman. Nomes amb el nom ja espanta. No a la valenciana Roser Baello que serà una de les participants a este Embrunman 2015. Com sempre cada 15 d’agost. La ultrafondista valenciana ha estat preparant-se tots estos mesos per a fer front a este Triatló de Llarga Distància que enguany arriba a la seua edició numero 31 convertit en tot un referent, i amb unes condicions ben diferents a altres proves de la mateixa distància.

La primera de les particularitats és la ubicació: la localitat d’Embrun es troba al cor dels Alps francesos, que ja ens dóna una primera idea de com de diferent és en relació a altres proves de distància similar però que tenen lloc a la costa. Aci, a l’Embrunman, la dificultat no es troba en el vent (com a Lanzarote) sinó al desnivell acumulat: 5.000 m+ en el segment de la bicicleta, i mes de 500 m+ a la marató. A més al segment de ciclisme, ha de coronar-se el Coll d’Izoard, un port de categoria especial. Per acabar de posar-li el punt, o per començar millor dit, el segment de natació ix a les 06:00 del mati, encara a fosques, en una eixida a peu que ja és un primer moment de gran adrenalina.

 

Preparada per a superar tots estos obstàcles esta Roser Baello, professora de padel de l’Eliana, amant dels esports de superació, que ja en altres ocassions ha participat per exemple al DidSpain, el doble Ironman que fins fa 2 anys es disputava a Alacant.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »