Victòria de Teresa Nimes a la TDS del Mont Blanc

– La corredora de Finestrat va fer una TDS magistral i aconseguieix el major èxit de la seua carrera

– Va completar els 119 km en 18 hores 41 minuts i va traure vora una hora a la segona classificada

 

Quasi a les 2 de la matinada, de nit i després d’estar corrent sense parar unes 19 hores. Així va concloure Teresa Nimes a Chamonix (França)  la TDS, la prova de distància intermitja del Ultra Trail del Mont Blanc. Distància intermitja per dir alguna cosa perquè els 119 km de la TDS la converteixen en una prova duríssima on reunits els millors corredors del món, hi ha que saber dossificar-se per afrontar el llarg kilometratge, però a la mateixa vegada mantindre un ritme més constant i elevat que en altres proves de major distància.

La fe i la constància

Teresa Nimés arribava en bona forma a esta TDS després d’una temporada amb un calendari menys apretat. I ho va demostrar. Des del primer moment la corredora de Finestrat va estar davant de la prova entre les millors, entre el grup perseguidor de Maud Gobert, que va ser la primera en agafar distància. La diferència de temps però no era massa gran i es va mantindre constant. Nimes es va destacar del grup perseguidor i al moment es va conèixer que Maud Gobert havia abandonat, amb la qual cosa Nimes quedava com a líder destacada de la prova.

Des d’eixe moment i fins el final, Tere va mantindre i va augmentar les distàncies amb les seues perseguidores fins arribar als kilòmetres finals amb vora una hora de diferència. L’arribada a Chamonix va ser per tant un éxtasi i un moment per a poder gaudir i paladejar l’èxit després del patiment del 119 km. Finalment, Teresa Nimes va fer 18 hores i 41 minuts, i li va traure una hora exacta a la segona classificada, la italiana Lisa Borzani. Tercera, complentat el pòdium va quedar la també espanyola Nerea Martínez.

Una temporada dificil

Amb esta victòria Teresa Nimes aconsegueix possiblement el seu major èxit esportiu fins el moment. A més, recuperar la confiança després d’una temporada que va comenar sense poder competir fins el mes de març per un fort colp que va patir al genoll el novembre passat. Això li havia obligat a retardar la seua preparació i a reduir el nombre de proves en el calendari, buscant un pic de forma per a l’estiu. I a fe que ho ha demostrat. L’enhorabona!!

 

utmb-2012-teresa-nimes-y-esther-sanchez-salida

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Mujeres que corren” | Sense Límits Aventura - […] (València) que han arribat a fer dos carreres un mateix cap de setmana fent pòdium en les dos… Teresa…
  2. Tere Nimes guanya la Falco Trail | SLA - […] Amb esta victòria tanda una temporada que tot i marcada per les lesions ha deixat grans èxits per a…
  3. Tere Nimes en la selecció per als Campionats del Món | SLA - […] a Tere després d’haver demostrat al 2014 la seua valua en distàncies de més de 80 km imposant-se, entre…
  4. La ambición de Sebas a la TDS | SLA - […] nos dice Teresa Nimes, la corredora de la Vilajoiosa que conoce a la perfeción la prueba ya que el año…
  5. Una droga anomenada Trail | SLA - […] el punt d’aconseguir diverses victòries de mèrit, especialment la que va aconseguir al 2014 a la TDS del UTMB.…
  6. Valencians al UTMB 2016 | SLA - […] la CCC (101 km 6100+) trobem entre els inscrits l’alacantina Tere Nimes, guanyadora de la TDS al 2014. Ara la…
  7. Nimes torna amb pòdium a la CCC | SLA - […] Nimes (The North Face España) torna a pujar al pòdium a una prova de l’univers UTMB. Si fa dos…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »