Tor des Geants, l’Ultra Trail més bèstia

– Diumenge comença la prova més dura amb 330 km Non Stop i 24.000 +

– Entre els 660 participants: Lucas Boix (Sueca), Juanan Ruiz (Vila-Real), Santiago Esteller (Benicarló) i Vicent Barberà (Algemesí)

 

lucas boix 2

 

 

La més dura de totes. Així descriuren molts dels que han participat el Tor des Geats que este diumenge a Courmayer dóna el tret d’eixia. Per davant 150 hores per a finalitzar els 330 km Non Stop amb 24.000 metres de desnivell possitiu que duran als vora 700 participants a recòrrer els punts més emblemàtics de la Vall d’Aosta a Itàlia. Entre eixos 700 partticipants hi haurà una representació de corredors de la Comunitat Valenciana amb Lucas Boix, de Sueca, Juanan Ruiz (Vila-Real), Santiago Esteller (Benicarló) i Vicent Barberá (Algemesí).

Els 4 representants de la Comunitat a més repteteixen participació i han volgut tornar per a sentir experiències increibles com viure la muntanya des de dins, amb eixos més de 20 pasos de més de 2000 metres que formen part d’un recorregut circular que comença diumenge a les 10:00 a Courmayeur i que finalitza també a Courmayeur.

De camí 330 km sense parar, en una lluita contra el desnivell,el recorregut, el cansament, la son, l’oratge i el propi cos que han convertir este Tor des Geants en l’autèntic referent per als amants de les proves més bèsties i només apta per alsmés valents. Tot i el creiximent continuat en les inscripcions que s’esgoten en poques hores una vegada obertes, només uns 660 corredors seran els que afrontaran des de diumenge i al llarg d’una setmana esta nova edició del Tor des Geants. Sort.

Per a seguir la cursa: www.tordesgeants.it/es

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “El Tor me vuelve loco” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/09/05/lucas-boix-a-pel-tor-des-geants/ […]
  2. “El Tor des Geants marcarà la meua vida” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/09/05/lucas-boix-a-pel-tor-des-geants/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »