Aguayo i Muñoz, victòria al València Triatló

– El triatleta de Montcada va dominar amb autoritat i deixà el crono en 02:00:39

– En categoria femenina Miriam Muñoz va dominar també amb claretat

 

valencia triatló

 

V edició del València Triatló que va complir amb les expectatives que ha anat generant als darrers 5 anys. Els vora 3500 participants el convertiren en el segon triatló popular d’Espanya, només superat pel de Barcelona, i l’organització va estar al nivell del que s’espera d’una cita com esta. El recorregut, el ja conegut per eixe estadi per al Triatló que és la Marina Reial Juan Carlos I al Port de València, i fins i va acompanyar l’oratge perquè no va fer una excessiva calor, afavortis a més pel fet de prende l’eixida mitja hora abans que en anteriors edicions.

Emilio Aguayo, victòria a casa

La cita reina el Triatló Olímpic on es esta ocassió la victòria es va quedar a casa. Emilio Aguayo del CDT de Montcada va dominar la prova des del primer moment i va estar molt a prop de baixar de les dos hores deixant finalment el crono en 02:00:39. Aguayo va fer front a la pressió de ser el gran favorit i va demostrar que venia en forma -venia de vèncer a Borriana- i va traure més de 4 minuts al segon classificat, el seu company d’equip de club Diego Robles. En tercera possició entrava Fernando Martínez de Laboratorios Sys amb un temps de 02:07:16. La seua companya de club Miriam Muñoz va serla triomfadora en dones, en imposar-se en la meta amb un temps de 02:23:53. La segona posició ha estat per a Belén Garcia del Club Tri-Val, amb 02:30:08 i la tercera plaça per a Marta Fernández de Castro amb 02:30:28.

Els dos campions mostraven la seua satisfacció en especial Emilio Aguayo pel fet de poder aconseguir esta victòria tan a prop de casa

Emilio Aguayo:

«Esta victoria es muy importante para mí, ya que al ser en casa, y no haber podido asistir al Olímpico en las ediciones anteriores, en esta no quería faltar. Poder conseguir el triunfo delante de todos mis amigos, familia y compañeros ha sido la guinda del pastel»

 

«Para mí esta quinta edición ha sido la mejor con una organización de 10. Se nota que escuchan las críticas y sugerencias de los deportistas y van mejorando año tras año». 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El compter enrere més multitudinari | SLA - […] Entre els grans favorits al Triatló Olímpic estan els guanyadors de l’any passat Emilio Aguayo (CDM Montcada) i Miriam…
  2. València Triatlón de gom a gom | SLA - […] els grans favorits al Triatló Olímpic estan els guanyadors de l’any passat Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) i Emilio Aguayo (CDM Montcada),…
  3. Un pòdium per a Miriam | SLA - […] de Mitja Distància, i més recentment al Triatló de Vinarós i al Triatló de Borriana. El repte serà poder…
  4. “La obsesión por los Ironman daña el triatlón” | SLA - […] Aguayo i Muñoz, victòria al València Triatló […]
  5. En busca del triplet | SLA - […] Aguayo i Muñoz, victòria al València Triatló […]
  6. “El triatlón se pierde nadando y se gana corriendo” | SLA - […] Aguayo i Muñoz, victòria al València Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »