Mor un muntanyenc de Guardamar a Cieza

– El jove va caure quan estava fent l’aresta sud del Pico Armorchón a Cieza

– La novia i l’amic hagueren de ser rescatats en helicòpter

 

rescat armorchón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un muntanyenc de 39 anys va perdre la vida ahir diumenge mentre practicava escalada al Pic Armorchón a Cieza (Múrcia). El jove estava fent la via coneguda com «Fragel Rock» per l’aresta sud de la muntanya quan va caure al buit a una altura d’uns 200 metres, davant la impotència de la seua novia i un altre amic que l’acompanyaven en l’ascensió. L’accident va ocòrrer al voltant de les 16:00 de la vesprada, i segons informa Protecció Civil tot va indicar que al muntanyer mort se li va soltar el mosquetó.

Els seus dos companys quedaren atrapats a la via i hagueren de ser rescatats per l’helicòpter de la Guàrdia Civil, en un rescat que va ser prou dificultós per les condicions de la muntanya -és una zona de dificil accés a peu- i també per la meteorologia, ja que en eixe moment començava a formar-se la tempesta que descarregaria hores després.

El Pic Armorchón és una muntanya ubicada a 11 km de Cieza, prou escarpada, especialment per l’aresta sud que és la via d’accés més complicada a este cim de 768 metres.

Descanse en Pau.

Font/Foto: La Verdad de Alicante / La información

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »