Plata al Campionat d’Espanya de Busseig

– Els representants de la Comunitat Valenciana acabaren sumat 9 medalles

-Només Castilla i Lleó va aconseguir millor resultats

Bussei campionat

 

 

Bona actuació dels representants de la Comunitat Valenciana al X Campionat de Busseig de Competició que ha tingut lloc passat cap de setmana a Valladolid. Els nostres representants acabaren en segona possició a la classificació per autonomies en aconseguir un total de 9 medalles. Només es van vore superats per la bona actuació de Castilla i Lleó que va obtindre diversos rècords d’Espanya.

CASUP, Abisal i Pirata

CASUP, ABisal i Pirata eran van ser els clubs que representaren la nostra comunitat i que obtingueren eixa meritòria segona plaça. D’entre ells cal destacar el debut de Emilio Peris, i també el més jove del grup Abel del Pozo. Quant a les classificacions individuals cal destacar la quarta plaça que obtingueren Fran Lorite i Abel del Pozo a la prova de Calume, la medalla de bronze d’Emilio Peris i Cristian Oller a les proves de parella, i també el segon i tercer lloc aconseguits a la classificació general femenina per part d’Angélica Turuelo i Rosa Mª Elena.

L’enhorabona!

Font/Foto: http://buceofederado.com/node/15272

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »