Tamara Gómez subcampiona d’Espanya de Triatló

– La triatleta d’Elx marca el millor registre dels nostres al Triatló d’Aguilas

– Emilio Aguayo ha acabat quart i Jesús Gomar no ha pogut revalidar títol

 

tamara gómez

 

La triatleta d’Elx Tamara Gómez ha aconseguit el millor resultat dels representants de la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espnya de Triatló que dissabte a la vesprada s’ha disputat a Guilas (Múrcia). Tamara només s’ha vist superada en llinea de meta per Miriam Casillas. Tot i partir una temporada marcada per les lessions i una tendosinobitis al turmell, Tamara ha aconseguit un gran resultat, fent-se lloc a un pòdium que ha completat Sara Bonilla.

En alguns dels moments, Tamara fins i tot ha estat liderat la prova però finalment ha arribat a 23 segons de Miriam Casillas. La satisfacció per esta segona plaça ha estat ben gran per a esta triatleta ilicitana del Club Triatló Ferrol tal i com mostrat de seguida al seu twitter.

Captura de pantalla 2014-09-13 a la(s) 23.20.55

Aguayo quart, Gomar retirat

En categoria masculina no ha estat el dia de Jesús Gomar. El triatleta de Gandia es va quedar a Aguilas sense poder reeditar el Campionat d’Espanya de Triatló aconseguit al 2013. La victòria final va ser per al galleg Uxío Abuin que es va imposar al grup de favorits on Emilio Aguayo, del CdT de Montcada va acabar en quarta posició en un apurat esprint entre quart i quint.

El dia ha estat condicionat per la forta calor que ha fet que per moment s’arribaren als 37ª de temperatura tot i que l’eixida de la prova elite masculiona estava fixada per a les 18:15 de la vesprada. Des del primer moment Jesús Gomar no s’ha trobat en les millors condicions, i de fet ha abandonat quan només es duien 2 km de la bicicleta.

El relleu quant a trialetes valencians l’ha agafat Emilio Aguayo, que ha mostrat un molt bon nivell en esta categoria elit i ha estat molt a prop del pòdium final. Aguayo ha format part del grup de favorits que anaven al front en el segment de bicicleta però ja en la carrera a peu ha vist com Uxío Abuin, Pablo Dapena i Antonio Benito imposaven el seu ritme a la meta on el nou campió d’Espanya ha establert un temps de 01:52:45.

I ara el Campionat d’Espanya per clubs

La segúent cita nacional serán les Campionats d’Espanya per clubs que es celebren a Santander el 27 i 28 de setembre.

Font i fotos: Federació de Triatló / www.triatlóchannel.com / twitter Tamara Gómez

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Habana espera a Tamara Gómez | SLA - […] ja es troba a Cuba on està acompanya per la seua companya d’equip Miriam Casillas. Les dos foren campiona i…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »