Vicente Juan, més prop de tancar el Gran Slam 5 Continents

El corredor de Villena va acabar 4º a The NorthGreat Walk a Austràlia

Amb esta prova completa quatre dels cinc Ultra Trails que composen el Gran Slam

 

vicente Juan Austrlaia

 

 

Quarta posició de Vicente Juan García Beneito en la quarta prova del Gran Slam 5 Continents. En este cas l’ha dut a còrrer a Austràlia a «The 100 s Great North Walk», Ultra Trail Non Stop de 175 km. El corredor de Villena ha millorat prestacions respecte de la tercera prova ara fa un més a Sudàfrica, però no ha pogut aconseguir la victòria tot i que en el tram final, a l’últim control Vicente Juan anava en segona posició.

Finalment 23 hores i 46 minuts va emprar Vicente Juan en recòrrer els 175 km Non Stop de «The 100 s Great North Walk», per terres australianes, i no va poder estar a un pòdium que va estar conformat per Clark MacClymont, Damian Smith i Meredith Quinlan, corredors locals que contaven amb l’avantatge de conéixer el territori, fet especialment important en una prova com esta on el recorregut mo està marcat

…I ara Israel

Queda ara tornar cap a casa des d’Austràlia i de seguida preparar la darrera de les proves que conformen este Gran Slam 5 Continent: The Ultramarathon Sovev Emek de Israel, que en principi es disputa el proper més d’octubre, cosa que fa que Vicente tinga poc més d’un mes de recuperació entre estos dos grans proves d’Ultra Trail.

 

 

Font/Imatge: Facebook Vicente Juan García 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »