Urko Carmona, campió del món a Gijón

– El de Monòver repeteix títol mundial de paraescalada

 

urko mundial

 

Era el gran favorit i no va fallar. L’escalador de Monòver Urko Carmona va reeditar ahir el títol de Campió del Món de Paraescalada en la modalitat d’amputats de cama, tal i com ja havia fet al 2012 a Parios. En esta ocasió, amb sabor especialment emotiu pel fet que el Mundial ha estat celebrant-se a Gijón amb major presència de públic i amb major repercusió mediàtica. Urko va imposar-se a la final al l’escalador nordamericà Ronald Dickson, bon competidor que va arribar fins a la penúltima presa. Urko, però va poder fer top i dur-se el títol.

La quinzena gloriosa de Urko

L’escalador català afincat des de ben menut a Monòver completa així unes setmanes espectaculars quan a resultats i reconeiximent ja que fa només uns dies havia rebut el premi Rock Legend al Festival d’Arco (Itàlia) el major reconeiximent possible per a un escalador. L’enhorabona per a este gran exemple de superació, que ha demostrat que tot i quedar-se sense cama dreta des de ben jove -als 16 anys va patir un accident de moto- ha aconseguit convertir-se en tot un referent en el món de la paraescalada i de l’escalada.

Font/Fotografi: Desnivel

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Urko Carmona, protagonista del FICA 2014 | Sense Límits Aventura - […] D’entre tots els grans convidats en este FICA 2014 volem resaltar la presència d’Urko Carmona. L’escalador de Monòver s’ha…
  2. “La FEMECV acabarà sent la que autoritze les carreres per muntanya” | SLA - […] el pròxim 13 de desembre perquè els dos han aconseguit medalla en competició internacional, Urko l’or als Mundials a…
  3. La FEDME premia Urko Carmona i Jonatan Flor | SLA - […] èxits internacionals aconseguits en este 2014: l’escalador de Monover Urko Carmona com a campió del món de Paraescalada a…
  4. Urko Carmona estrena documental | SLA - […] protagonista és Urko Carmona, tres vegades campió del món de paraescalada, l’última d’elles a Gijón passat setemb…. No perd…
  5. Urko Carmona ho torna a fer | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/09/14/urko-carmona-campio-del-mon-a-gijon/ […]
  6. Escalada Sense Límits | Sense Límits Aventura - […] Urko Carmona, campió del món a Gijón […]
  7. Pòdiums valencians als campionats nacionals d’escalada | Sense Límits Aventura - […] Urko Carmona, campió del món a Gijón […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »