Victòria a dos mans a La Sagra

Javi Soriano i José Esteban Martínez comparteixen triomf al Desafio Luzbel

sagra

 

Bona i dura jornada de muntanya la que es va viure ahir a la localitat de Don Fadrique, a Granada, on va disputar-se la V edició de la Sagra SkyRace, prova enguanya inclosa dins dels reptes que organitza la marca valenciana Lurbel. Marató de Munatnya de 42 km amb 5600 m + en uns paratges que no oferien massa protecció del sol que va apretar de valent des de primer hora de la jornada.

A la fi, la victòria va ser compartida per als corredors Javi Soriano, de la Font de la Figuera i José Esteban Martínez (integrants els dos de l’equip Lurbel) que arribaren junts a meta després de 4 hores i 36 minuts. Ho feren amb un avantatge ample de cora 10 minuts respecte del tercer i quart classificat, Iván Sánchez Lozano i Juan Miguel Chacón que arribaren 6 minuts després. Eixe ample marge va permetre els guanyadors entrar junts a meta de forma tranquila. En categoria femenina la victòria va ser per a Ana Abad García (CM Los Machaca Piedras) que amb un temps de 05 hores i 41 minuts, i en segona posició va entrar Mª Carmen Tamarit Galisteo amb 05 hores i 49 minuts.

Desafio Aitana-Puig Campana

El següent pas als reptes que integren el Desafio Lurbel: El Desafio Aitana-Puig Campana, Ultra Trail de 82 km que s’estrena la primera setmana de novembre els dies 7 i 8 i que es preveu espectacular tant pel recorregut triat com pel fet que des de fa mesos s’esgotaren les inscripcions

 

02-sagra-skyrace-017 02-sagra-skyrace-022 02-sagra-skyrace-031 02-sagra-skyrace-042

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Font i imatges: www.mychip.com / Equip Comunicació Lurbel

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »