València-Madrid sense parar

Mario Bou farà en bicicleta els 400 km entre les dos ciutat

El repte el farà pròxim 9 d’octubre i té a més una finalitat solidària

mario bou

 

400 km sense parar de donar pedals fins a cobrir la distància que hi ha entre València i Madrid. És el nou repte de l’ultrafondista de Guadassuar Mario Bou, que a més preten fer-ho en un dia tan assenyalat com és el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana

Mario recorrerà els 410 km en bicicleta de carretera, en un traçat que no té grans ports de muntanya ni grans desnivells, però que si que té una tendència continuada de pujada fins arribar a la capital d’Espanya. La dificultat estarà en este cas en la fatiga i els cansament acumulat d’acabar fent 400 km quasi sense descans.

MADRID VALENCIA NON STOPRepte solidari

El repte té una doble vessant esportiva i també solidaria. Mario preten amb este recorregut Valencia-Madrid recaptar diners per a la Fundació Carpio Pérez. Esta entitat es dedica a ajudar a les dones masai que en quedar vidues no tenen recursos. La Fundació tracta d’oferir-les eixos recursos perquè no siguen dependents.

«Un nuevo sueño voy a intentar cumplir, unir Madrid y Valencia con la bicicleta en un mismo día. La vida es sueño y tenemos que intentar cumplirlos. Y a la vez un sueño muy bonito, el de intentar ayudar a esos niños y mujeres que nos necesitan. Y todo esto a través de la Fundación Carpio-Pérez, para conseguir Cabras para las mujeres Masai. Unas mujeres que al enviudar, se quedan sin ninguna posesión y a cargo de sus hijos, sin ningún sustento más que el de la ayuda que les puedan ofrecer sus familiares. Con estas cabras se les abre un nuevo horizonte, en el cual podrán alimentar a sus niños y tener un nuevo futuro.

Podeu col.laborar a: http://www.1km1sonrisa.org/1km1son-noticias/187-9-oct-reto-de-mario-bou-madrid-valencia-en-btt-en-un-dia-para-conseguir-cabras-para-la-fundacion-carpio-perez

Este és un nou repte per a Mario Bou que en este 2014 ja ha afrontat altres pareguts. Passat agost va fer en BTT 330 km Non Stop per la via verda de Ojos Negros, i passat abril va recòrrer també en bicicleta la Comunitat Valenciana de punta a punta

 

Font/imatges: Web de Mario Bou. http://mariobou.blogspot.com.es

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »