El més veterà, en plena forma

Diumenge 21 de setembre arriba la XXVI edició del Triatló d’Oliva

Es la prova degana a la Comunitat Valenciana

oliva cartellMolts anys a l’esquena, però amb moltes forces i ilusions renovades. Així es presenta el Triatló d’Oliva, la prova degana a la Comunitat Valenciana. Diumenge 21 de setembre viurà la que és la seua XXVI edició, fet que la converteix en una de les cinc proves més veteranes del circuit nacional

El Triatlo d’Oliva és en format Triatló Olímpic, integrant dins de la Lliga Nacional NDS 2014, No Drafting Series, és a dir, que no es pot anar a roda en el segment de bicicleta, cosa que serveix per a mantinfre l’essència d’este esport, en paraules de Toni Cots, director tècnic de la prova.

Recorregut per als 550 triatletes

550 triatletes, uns 60 de la pròpia Oliva, hauran d’enfrontar-se a la lluita contra el crono per a recòrrer els 1,5 km nadant, 43 km en bicicleta i 10 km a peu, per un recorregut privilegiat. El segment de natació per la Platja d’Oliva amb aigüës poc profundes, «ideals per als triatletes», segons Cots, la bicicleta amb l’alicient de la pujada cronometrada al Coll d’Elca, i el segment de carrera a peu per dins del casc urbà d’Olivai junt a les dunes protegides de la Platja Aigua Blanca.

Duels i dura competència 

L’edició d’enguany comptarà amb diversos alicients, especialment en categoria femenina en el duel entre Marina Damlaicourt Uceda (6 voltes campiona absoluta d’Espanya en duatló, aquatló i Triatló) i Eliana Krist Sotelo (ultima guanyadora del Mig Ironman capità de la Vangvarda 2014 i del Capdell 2013).

En categoria masculina haurem de seguir les evolucions de Sumnifredo Barroso i David Navarro, guanyadors del Triatló d’Oliva en passades edicions, així com el triatleta local Rafa Benimelli i també el ex campió nacional Miquel Costa.

Font/imatge: Equip de Comunicació Triatló Oliva

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W78Z4V4khXk[/youtube]

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »