Martínez i Damlaimcurt, victòries a Oliva

Triomf còmode de la gran favorita a la XXVI edició del Triatló més antic de la Comunitat

 

oliva triatló 5

 

Era la gran favorita i no va decebre.La triatleta Marina Damlaimcurt, del Club de Triatló d’Elx (A300w) es va imposar ahir en categoria femenina a la XXVI edició del Triatló d’Oliva que tornà a ser una festa d’esport i d’espectadors. La sis voltes campiona d’Espanya va imposar la seua força des de l’inici, i va liderar la prova des del segment de natació de 1500 m que va fer en només 21minuts. A la fi, només 02 hores 13 minuts el temps Marina, amb un còmode avantatge de 8 minuts 12 segons respcte de la segona, Tommy Martin (CT Diablillos Rivas) i 11 minuts respecte de la tercera, Eliana Krist (CT Laboratorios Sys).

Igualtat entre els homes

La categoria masculina va estar més competida i els tres primers entraren distanciats en menys de dos minuts. El primera a la llinea de meta, va ser Fernando Martínez. El trialeta del CT Laboratorios Sys va tardar 2 horesi 8 minuts en recòrrer els 1,5 km nadant, 43 km en bicic i 10 km corrent d’esta Triatló d’Oliva inclós dins de la NDS No Drafting Series. Hagué d’emprar-se a fons en el parcial de bicicleta després de vore com Carlos Gericó encapçalava la prova al segment de natació. Remuntada que Fernando Martínez consolidava a la carrera a peu  fins arribar el primer a la meta, una meta plena de veins d’Oliva que ompliren bona part del tram urbà. A un minut i un segon arribava Sergio Juan del Trifitnes i completava el pòdium David Navarro del BH Concept Store de València a 01:47.

 

Font/Imatges: Facebook/ Equip comunicació Oliva Triatló

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Climent i Damlaimcourt, els més forts a Antella | Sense Límits Aventura - […] categoria femenina, Marina Daimlaimcourt ha imposat la seua superioritat des del primer moment, com ja va fer recentment al…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »