Pòdium de Sebas Sánchez i Miryam Talens a l’Sky National Series

Els corredors del Club Marathon Crevillent han acabat en tercera i segona posició a les seues categories

La victòria final en homes per a Luis Alberto Hernando i en dones per a Núria Picas

talens

Punt i final possitiu a la Sky Runners National Series, que este dissabte amb l’Ultra Pirineu tancava el calendari d’Ultres que conformavem esta nova competició. S’ha tancat amb un gran resultat per als corredors alacantins Miryam Talens i Sebas Sánchez que han acabat al pòdium de la classificació final d’esta primera edició que estava formada per la Transvulcània, Ultra Mític Andorra, Epic Trail a Aigües Tortes i l’Ultra Pirineu.

Talens, segona darrere de Picats

Especialment destacat el cas de Miryam Talens. La veterana corredora crevillentina arribava liderant els punts de la Sky Runners National Series, i finalitzava en segona posició de la classificació general per darrere de Núria Picas. Talens va acabar 8 a l’Ultra Pirineu, amb un temps de 19 hores 13 minuts, a set hores d’una Núria Picas que va donar una exhibició i fins i tot va acabar quarta de la general global al Ultra Pirineu amb un temps de 12 h 39 minuts. A este Ultra Talens va quedar en Finalment al pòdium composat per Picats, Talens i Raquel Rivera.

 

sebas 2Sebas, tercer per darrere Jessed i Luis Alberto

En categoria masculina, el dominador absolut ha estat el burgalés Luis Alberto Hernando, que va assegurar-se el títol en vèncer també de forma cómoda al Ultra Pirineu. A la general final, segona plaça per al català Jessed Hernández, i completava el pòdium Sebas Sánchez. El de Petrer va acabar seté a l’Ultra Pirineu, va tardar 13 hores en fer els 100 km amb 7000+ d’esta prova. Amb estos punts i els aconseguit al Ultra Mitic Andorra va instaurar-se a la tercera plaça.

La II Sky Runners National Series

Ja està preparant-se la que serà la II edició d’esta nova competició amparada per la ISF i la FEDME, que està establint ara el calendari per a 2015. Ha estat rebent fins passat dia 7 de setembre les propostes de Ultres que volen incloure’s a este nou circuit

Spain Ultra Cup

I en breu arriba també la resolució de l’altra competició que reuneix bona part dels Ultres destacats al nostre territori i on està present la Penyagolosa Trails. Serà pròxim 4 d’octubre quan el Ultra Trail Guara Somontano (102 km 6.050+) posa final a esta segona edició de la Spain Ultra Cup

 

Font/Fotografies: www.skyrunnersseries.com / Facebook Miryam Talens i Sebas Sánchez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Las “superabuelas” del Puig Campana | My CMS - […] Als seues 44 anys està en un estat de forma increïble que l’ha dut esta temporada a ser la…
  2. “Del Trail sólo viven 4 contados con los dedos” | SLA - […] dels nostres corredors més sòlids i més competitius, fet que l’any passat el va dur a ser tercer a…
  3. Sebas aposta per la Copa d’Ultres | SLA - […] Copa d’Espanya d’Ultres li espera. Tractant de reeditar els grans resultats aconseguits l’any passat a la Sky National Series,…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »