Benages i Albinyana, campions autonòmics Sprint

saguntobenages

 

Sagunt va viure ahir la II edició del seu Triatló, organitzat pel Club Morverdre Triatló, una prova que servia a més per acollir el Campionat Autonòmic de Triatló en la modalitat Sprint, la més explosiva de totes. La victòria en categoria masculina va ser per a Víctor Benages Simo (CT Huracan Valencia) que va fer poc més d’un hora (01:02:23) en completar els 750 metres de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu i que va mantindre un bonic pols amb Francisco José Hervás (BH Concept Store) que finalment va cedir 14 segons en meta. I 26 segons després arribada de Miguel Fernández García de tutriatlon.com, que va completar la tercera posició en el pòdium.

Davinia Albinyana (CA Safor Delikia Spot) és la nova campiona autonòmica en Triatló Sprint. Va ser la més ràpida i va finalitzar la prova en 01:11:48, traent vora dos minuts a la segona classificada Nuria Morrio (Universidad de Alicante) i 3 minuts a la tercera Cristina Roselló (INELEC-CT)

Font/Imatge: triatlocv.org

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »