24 de setembre: Comença l’Aventura

Crònica de la presentació de Sense Límits Aventura al Col.legi Major Rector Peset de la Universitat de València

Captura de pantalla 2014-09-25 a la(s) 02.54.27

 

Amb l’acte oficial de presentació s’ha donat el tret d’eixida a Sense Límits Aventura, el nou mitjà de comunicació dedicat als esports d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana. Quasi ple al  Saló d’Actes del Col.legi Major Rector Peset de la Universitat de València, on tot i la pluja anunciada s’han congregat vora 150 persones, la major part d’elles practicants de l’esport d’aventura, interessades en conéixer de primera mà el nou projecte. I ho han fet gràcies a les explicacions de Jaime González i Gonzalo Naya, i també gràcies a un vídeo documental on queda palés el molt bon nivell d’esportistes d’aventura que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Entre d’altres apareguenren al vídeo els alpinistes d’Elx José Antonio Alejo i Juan Agulló; l’espeleòleg de Morella Jorge Membrado; Vicente Juan García, corredor de Villena, únic del món en guanyar The Four Deserts en un mateix any; lanadadora de Gandia Selina Moreno; el fisio d’Alcoi Jordi Reig; el corredor solidari de Vallada Víctor Cerdà; la triatleta de l’Eliana Roser Baello; Angel Sáez de la Libreria Patagonia de València; el ciclista solidari de València Nacho Olmos; Iván Díaz, de Vinarós, triple campió de Marató BTT a la Comunitat Valenciana; el corredor per muntanya d’Albocàsser Cristóbal Adell; Tico Cervera, president del club MiM de Castelló i Raúl Zurriaga, corredor d’ultra trails d’Olocau.

Emocions… 

La part més emotiva de l’acte va arribar amb el nomenament d’Eugenio Gómez Miquel com a padrí de Sense Límits Aventura. Eugenio és un corredor de València que passat juliol va patir un greu accident mentre estava corrent el Gran Trail Aneto Posets. Hagué de ser rescatat i tret en helicòpter per la Guàrdia Civil i ara treballa dia a dia per a poder recuperar-se de les lesions que va patir. Tot un exemple de superació que  ahir va rebre una xicoteta espenta anímica en la seua lluita. Especialment emotiu el missatge que des de el vídeo li va traslladar Gustavo Iglesias, un dels integrants de la Guàrdia Civil que va participar més activament al seu rescat

…i somriures

I els somriures arribaren amb la reproducció dels vostres vídeos. D’eixos que ens heu estat fent arribar al llarg de les dos últimes setmanes per a donar suport al nou projecte de Sense Límits Aventura.

Què és Sense Límits Aventura? 

Eixa era la gran pregunta, la que vos hem formulat en la campanya prèvia al llançament i que hui ha tingut una resposta clara: és el nou punt de trobada per als amants de l’esport d’aventura i de superació, el primer mitjà de comunicació d’estes característiques a la Comunitat Valenciana. Un mitjà que estaveu demanant com queda demostrat amb els més de 30 vídeos que ens heu fet arribar amb els vostres missatges, i amb totes les vostres referències a les xarxes socials. Gràcies a tots per dir #JosocSLA.

Paraula, imatge i só

Eixe són les branques de l’arbre que conforma Sense Límits Aventura, un projecte global per a unir esports, natura i comunicació. Naix com una plataforma múltiple on tan prompte desenrollarem els continguts i la informació a la web, com a la revista exclusiva de Trail que eixirà en novembre, al programa de ràdio o als vídeos que anirem el.laborant. Paraula, imatge, so. Són els servicis que en forma de locució de proves, radio online, disseny gràfic, fotografia, vídeos, comunicació integral ofereix també Sense Límits Aventura a tots aquells clubs, entitats, associcacions interessats als seus servicis

Esport d’Aventura a la Comunitat Valenciana

Un sector en creiximent tot i la crisi salvatge que ens colpetja des de 2008. Tot i això, als darrers anys s’han multiplicat les llicències a les diverses federacions vinculades amb l’esport d’aventura. Segons les dades que arrepleguen els anuaris del CSD (Consejo Superior del Deporte), s’han incrementat un 40% passant de 37.400 al 2008 a més de 52.500 en 2013, amb especial incidència a la FEMECV (que ha passat de 9.774 a 15.091) i a la Federació de Triatló (que ha passat de 1.573 a 3.014). A més s’ha de tindre en compter que hi ha un important % de esportistes que no estan federats.

#JoSocSLA

Per a tots: federats, no federats, esportistes coneguts, esportistes anònims, esportistes competitius, esportistes solidaris, per als grans reptes o els reptes més cassolans… per a clubs, empreses, entitats, centres excursionistes, marques… per a tots, queda oberta la finestra del Sense Límits Aventura. Estem oberts a qualsevol suggeriment, comentari, interacció o col.laboració que vullgau tindre amb nosaltres. Perquè com vos hem tractat de fer vore a la campanya prèvia al llançament el nostre objectiu no és altre que vos sintau còmodes, que vos agrade la idea i que per molts anys pugau continuar dient allò de #JoSocSLA.

Gràcies a tots  per la rebuda. De cor.

 

Jaime i Gonzalo

Fotografies: Aitor Toribio / @AtAitor

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Presentació Sense Límits Aventura a Rocafort | Sense Límits Aventura - […] que passat 24 de setembre es va fer el llançament del projecte amb la presentació realitzada al Saló d’Actes…
  2. Sense Límits Aventura al Desafío Lurbel | My CMS - […] completa el cercle de presentacions que encetarem passat 24 de setembre. Després d’haver fet l‘estrena a València al Col.legi…
  3. Acord de col.laboració SLA-Federació de Triatló | SLA - […] Límits Aventura va encetar el seu camí ara fa quasi un any. Va ser passat 24 de setembre de…
  4. Aniversari, revista i… récord de visites!! | SLA - […] quan te’n adones ha passat un any. Un any ja de Sense Límits Aventura. Ho complim exactament pròxim 24…
  5. Sense Límits Aventura a la Expo Triatló | SLA - […] A més, des de Sense Lïmits AVentura oferirem una xarrada amb el nostre punt de vista respecte dels esports…
  6. 1 any d’aventura | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/09/24/24-de-setembre-comenca-laventura/ […]
  7. Dos anys d’aventura | SLA - […] 24 de setembre: Comença l’Aventura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »