Vídeo: aventura a la Comunitat Valenciana

Vídeo reportatge amb alguns dels millors esportistes d’aventura i superació a la Comunitat Valenciana

Captura de pantalla 2014-09-25 a la(s) 02.49.58

Vos deixem el vídeo que mostrarem ahir a la presentació del projecte Sense Límits Aventura. És una mena de vídeo reportatge amb alguns dels millors esportistes de la nostra terra en les més variades disciplines.

Al vídeo apareixen entrevistes amb els alpinistes d’Elx José Antonio Alejo i Juan Agulló, integrants del Repte Everest 2011; amb l’espeleòleg de Morella Jorge Membrado; amb el corredor de Villena Vicente Juan García, la nadadora de Gandia Selina Moreno, el triatleta i fisio d’Alcoi Jordi Reig, els ultrafondistes solidaris Víctor Cerdà de Vallada i Raúl Zurriaga de Olocau; la triatleta de l’Eliana Roser Baello; Angel Sáez, de Librería Patagonia de València; el ciclista solidari Nacho Olmos; el ciclista de BTT de Vinarós Iván Díaz; Cristóbal Adell, corredor de muntanya d’Albocàsser; Tico Cervera, president del club MiM de Castelló…

…a banda de molts dels vídeos que ens heu deixat al llarg d’estes setmanes amb les vostres salutacions..

«Falta bajar…»

Gràcies a tots per la rebuda, i com expliquen a la perfecció Alejo i Membrado al vídeo, el més dificil per a Sense Límits Aventura comença ara. Ens hem llançat i ambla presentació i la vostra gran acollida podriem dir que hem fet cim o que hem arribat al més profund de la sima, fent valdre el llenguatge alpinistic o de l’espeleologia. Però ara ens resta consolidar el projectre i convencer-vos en el dia a dia. Confiem en vosaltres i en la vostra ajuda.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura al Desafío Lurbel | My CMS - […] l’acte de presentació és passarà també el vídeo documental el.laborat per SenseLímitsAventura on s’arrepleguen entrevistes amb bona part dels…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »