100 km d’aventura infinita

Este cap de setmana arriba el III Raid Serra d’Espada

Enguany és a més Campionat Autonòmic de Raids d’Aventura i prova de la LERA

III RSE

Vora 100 km a recòrrer durant este dissabte 27 i diumenge 28 de setembre realitzant diverses modalitats esportives com ara BTT, Orientació, trekking, tirolina, natació i espeleologia. Són els ingredients que des del Club Esportiu d’Aventura Verd3 han preparat als vora 200 participants de la III Raid Serra d’Espadà a la província de Castelló. Enguany a més el RSE arriba amb el doble alicient de ser el Campionat Autonòmic de Raids de la Comunitat Valenciana i de formar part de la Lliga Espanyola de Raids d’Aventura (LERA).

Equips nacionals potents

El fet de ser la cinquena prova de la Lliga Nacional ha incrementat el nombre i el nivell dels equips participants entre els quals es troben equips amb importants resultats a nivell nacional com ara CATRAID-TRANGOWORLD, el CAMELBAK-SILVA, el HAGLÖFS  RAID TEAM

Exigència: 99 km 3500+

Els termes d’Alfondeguilla, Eslida i la Vall d’Uixò són els que acullen esta prova on participen 65 equips repartits a les diverses categories, des de la categoria elit, la categoria aventura o una categoria més accesible com és l’orienta-raid només per a diumenge. El raid està dividit en dos etapes, sent la més dura la de dissabte. A les 11:00 h es pren l’eixida des d’Alfondeguilla per acabar recorrent 99 km 3500+ en categoria elit i 91 km 3000+ en categoria aventura, amb un temps màxim de 16 hores per a completar el recorregut amb les diverses disciplines.

Per a diumenge 28 de setembre queda la segona etapa, de només 25 km. Serà en esta etapa on acabaran de definir-se les classificacions

 

 

Fotos i video: Equip de comunicació RSE 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »