Defensant els clubs al Campionat d’Espanya

200 triatletes de 9 clubs de la Comunitat participen a Santander al Campionat per Clubs

Cites destacades: ICAN Benicàssim i XX Ducross Santa Pola amb 1500 inscrits

 

triatlon santander

 

Este cap de setmana la cita nacional més destacada la tenim a Santander on dissabte i diumenge es disputa el Campionat d’Espanya de Clubes de Triatló. Vora 200 triatletes de la Comunitat Valenciana competiran a esta prova defensant els colors dels9 clubs que estaran a esta cita: TriPuçol, C. E. A. Bètera, Tragaleguas, KomandoFisioReig, C.T. Huracán Valencia, Inelec Sueca, CD UPV Triatló, CDM Moncada i C.T. Laboratorios Sys, cada un amb un objectius diferents bé mantindre la categoráa o bé pujar de promoció a segona o de segona a primera.

El recorregut queda configurar de la següent manera: el segmento de natació ix des de la Platja de Los Peligros, el segment de bicicleta són 3 voltes a un mateix circuit, i la carrera a peu són també 3 voltes amb finalització al Dique de Gamazo.

Dissabte a les 15:00 comencen a disputar-se les primeres proves de promoció, i ja diumenge es disputen les categories de Primera Divisió i Elit.

ICAN Benicàssim

Altres dos cites destacades el cap de setmana, ja a les nostres terressón el ICAN 57 a Benicàssim i el I DuCross a Sata Pola. La prova de Benicaassim, amparada per ICAN, eixirà demà dissabte a les 08:00 h i els triatletes hauran de completar un circuit amb un primer segment de natació de 1’9 km que te la seua eixida a la platja de la Torre de Sant Vicent, un segment de bicicleta de carretera de 45 km amb 430+ amb el punt més destacat del pas pel Desert de les Palmes i una carrera a peu de 5 km en un circuit al que se li ha de pegar dos voltes.

Més dades a: http://www.icantriathlon.com/internas/internas_esp/ican_benicassim.php#multimedia

1500 persones al DuCross Santa Pola

Quant al XX DuCross de Santa Pola tindrà lloc diumenge de 28 de setembre i congregarà vora 1500 persones que fa temps practicament esgotaren les inscripcions a este Duatló de Muntanya. El circuit consta de un primer segment de carrera a peu de 5 km, un segon de bicicleta de 18,8 km i un tercer de nou de carrera a peu de 2,9 km, en una modalitat distància sprint que l’organització tria per a poder arribar a més públic.

Este Duatló Cross és el que dóna eixida a la sèrie DuCross Extremme,composada per altres 6 proves: 28/09 Santa Pola; 04/10 Aspe; 19/10 La Nucía; 09/11 Banyeres de Mariola; 16/11 Rojales i 23/11 Ribarroja.

Més dades http://ducrossextremme.es

Fotografia: www.triatlondesantander.es

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »