Ignasi Cardona, favorit per a l’Autonòmic de Carrera Vertical

Es disputa a la vesprada d’este dissabte 27 de setembre a la Vall d’Uixò

 

Carrera Vertical

 

Arriba una de les cites destacades en el calendari autonòmic de la FEMECV en carrera de muntanya, en este cas el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical que tindrà lloc dissabte 27 de setembre a la Vall d’Uixò. Prova explosiva amb només 3,5 km on la velocitat, el desnivell i la lluita contra el crono són la caractística en esta prova contrarellotge on els corredors necessitaran aproximadament uns 22 minuts.

Cardona, Quilis, Sellés, Pascual…

El principal favorit és el corredor de Xàbia Ignasi Cardona (Club Atletisme Llebeig – Xàbia), que defensa el títol aconseguit l’any passat a Serra en la pujada a Rebalsadors. Cardona es més favorit encara en vore que no tindrà en esta ocassió la competència del d’Albocàsser Cristobal Adell (La Sportiva), segon classificat l’any passat. Qui si estarà i tractarà de repetir pòdium és Toño Quilis, que a més ve d’aconseguir la victòria al Mentiras Vertical.  També busquen fer un bon paper els seus companys del Club Marathon de Crevillent, Emili Sellés i Carlos Pascual, que enguany va ser l’únic representant de la Comunitat Valenciana al triple KV que es va disputar a Itàlia.

«Arribe bé i en confiança, però no pots confiar-te. És una carrera complicada perquè es defineix en segons. Qualsevol errada, qualsevol equivocació que pegues la pots pagar molt car. Crec que és prou corredora i això em beneficia» (Ignasi Cardona)

També haurem d’estar pendents de les evolucions d’altres corredors que arriben en bon moment de forma com Juan Martínez (Like Sport) o Víctor Serrano (Neverstop).  En categoria femenina el favoritisme pot recaure en Silvia Miralles (Penya Mur i Castell), l’única de les cinc primeres de la passada edició que estarà a la llínea d’eixida de demà.

Previsió de pluja

A la fi són 66 els corredor i corredores inscrits que demà a partir de les 17:30 h i en eixides cada 30 segons prendran part a este Campionat Autonòmic de Carrera Vertical des de la pista d’atletisme de la Vall d’Uixò fins el als Sants de la Pedra amb un desnivell d’uns 500+. Està previst algunes gotes de pluja al llarg del migdia i també a primera hora de la vesprada, però Ignasi Cardona no creu que això vaja a condicionar el resultat final

«El terreny és molt pedregós i no crec que afecte la pluja. Si fora més fangós si seria perjudicial per als que eixes els últims. Si plou afectarà igual per a tots el fet que estiga banyat. Jo aniré fent i si avance el primer ja sabré que vaig bé» (Ignasi Cardona)

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »