ICAN Benicàssim per a David Navarro i Inma Sánchez

ICAN Benicassim

I edició del ICAN 57 que este dissabte de matí s’ha disputat a Benicàssim, amb victòria per a David Navarro. El triatleta del BH Concept Store de València, ha fet un temps de 02:26:44 en recòrrer els 1’9 km nadant, 45 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu.

La clau, la bicicleta

El bon rendiment en el segment de bicicleta ha estat la clau de la victòria de David Navarro que en acabar la natació anava el que feia 10, a vora 3 minuts de Manuel Castro.  En els 45 km de bicicleta, amb el pas epl Desert de Les Palmes, David ja anava liderant la prova i ha acabat ha imposat la seua força aguantat l’atac final del triatleta de l’Eliana Quique Martínez Torres (CT Ribaroja) que ha retallat diferències fins arribar a només a 20 segons. Xavier Boneta (Clarou Team Attitude) ha completat el pòdium a 01 minuts i 7 segons.

En categoria femenina, victòria per a Inma Sánchez, amb 02:57:03. Ha dominat la prova de principi a fí i ha arribat a la meta molt destacada.

Li ha tret més de 26 minuts a la segona classificada, Line Probst, i més de 40 a la tercera Berit Bark (SD Correcaminos), que ha aconseguit la tercera plaça en una apretada lluita amb Nerea Serra (CT Anfibios Almassora)

 

RESULTAT HOMES

1.- 02:26:44 DAVID NAVARRO (BH Concept Store Valencia)

2.- 02:27:04 QUIQUE MARTINEZ TORRES (CT Ribarroja)

3.- 02:27:51 XAVIER BONETA HERRERA (Clorou Team Attitude)

RESULTAT DONES

1.- 02:57:03 INMA SANCHEZ (Independent)

2.- 03:23:57 LINE PROBST (Independent)

3.- 03:38:18 BERIT BARK (Sd Correcaminos)

 

Més dades a: http://live.triatlocv.org/live.php?live=2&carrera=140054&location=TimeTEMPORAL5

Fotografia: TW ICAN Benicàssim

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »