Jonatan Flor, quart al Campionat d’Espanya de Bloc

El jove escalador d’Elda continua amb la seua bona progressió 

 

escalar 1Molt bona actuació de Jonatan Flor al Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc que va tindre lloc ahir a Saragossa, al Bloc de Puerto Venezia. El jove escalador d’Elda va classificar-se per a la final i va acabar en quarta posició, molt a prop d’un pòdium que va estar composat pel català Cristian Gutiérrez Gil, l’extremeny Javier Cano Blazquez i el també català Marco Jubes Angarita.

Bons resultats i millor futur

Jonatan, completa un tram molt bo de temporada ja que recordem que recentment va aconseguir el bronze als Campionats Europeus d’Escalada en Bloc en categoria sub’20. La joventut de Jonatan fa pensar que no tardarà molt en competir obertament per dur el títol cap a Elda.

Quant a la categoria femenina, la victòria va ser per a la catalana Maria Cartró. Les millors actuacions en representació de la FEMECV va estar per part de María Alarcón i Mar Cervelló. María Alarcón arriba a classificar-ser per a la final, aconseguit la huitena plaça. I Mar Cervelló es queda a les portes de la final quedant finalment a la novena posició. També competiren Sara Richart (12) i Raquel Lázaro (16).

 

Foto: Revista Escalar

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jonatan Flor guanya en memòria de ‘Julio’ | Sense Límits Aventura - […] jove escalador d’Elda venia d’aconseguir una molt meritòria quarta posició al Campionat d’Espanya passat cap… a Saragossa, i va…
  2. Jonatan Flor, de dolç | Sense Límits Aventura - […] de setembre es disputaren a Arco (Itàlia). A finals de mes passat va obtindre una molt meritòria quarta posició…
  3. Altra Copa d’Espanya per a Flor | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/09/28/jonatan-flor-4-al-campionat-de-bloc/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »