Tripuçol puja de nivell

El club de l’Horta puja a Primera en el Campionat d’Espanya de Clubs

Montcada i Laboratorio Sys pugen a segona categoria

tripuçol xics

El C. T. Tripuçol ha centrat els princpals èxits del equips de la Comunitat Valenciana que este cap de setmana han competit en el Campionat d’Espanya de Clubs de Triatló que s’ha disputat a Santander.

L’equip de l’Horta Nord ha aconseguit ascendir de segona a primera categoria tant en homes com en dones. En els dos casos quedaren en segona posició dins del seu grup de nivell, sumant així un éxit col.lectiu tant en homes com en dones per al Tripuçol. Ascens també per al C.T. Tragaleguas de Manises que en dones passa de segona a primera en acabar en sisena posició de la general.

Bons resultats també per al CDM Montcada i per al Laboratorio Sys que en homes han aconseguit ascendir des de categoria promoció fins a segona, després que els de Montcada acabaren segons i els de Laboratorios Sys en cinquena plaça de la general per clubs.

Especialment destacada va ser l’actuació d’Emilio Aguayo (CDM Montcada) que va guanyar la general individual en categoria promoció, per davant d’altre triatleta de la Comunitat com Víctor Benages (C.T. Huracan Valencia) que manté el bon estat de forma després de proclamar-se passat cap de setmana Campió Autonòmic de Triatló Sprint.

Vora 200 participants

Eixos són els resultats més destacats dels vora 200 triatletes que han estat desplaçats des de la Comunitat Valenciana i competint al circuit preparat a Santander on a més cal destacar la permanència aconseguida per CEA Bétera, Inelec Sueca i KomandoFisiojReig. Per la seua banda, tot i l’esforç Club Ilictano Triatlón i CTH Picassent baixen de segona a categoria promoció en dones i KomandoFisiojreig baixa de primera a segona en homes.

 

Més dades: http://www.triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1381-buen-papel-de-los-clubes-valencianos-en-la-liga-nacional-de-clubes-celebrada-en-santander

Foto: @tripuzol

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »