El sorteig de la presentació és per a…

…encara no hem trobat una ma suficientment innocent…

Captura de pantalla 2014-10-01 a la(s) 20.51.23

Complida una setmana de la presentació de Sense Límits Aventura anem complint objectius a poc a poc. El primer era que ens acompanyareu a la presentació al Col.legi Major Rector Peset (aconseguit), el segon que ens demostrareu que tenieu interés en saber més dels esports d’aventura a la Comunitat Valenciana (aconseguit), el tercer és que això dure en el temps (encara per coneguir) i molts altres més que queden pendents…

Però… ens queda per complir amb el concurs que plantetjarem a la presentació entre tots aquella que ens deixareu per escrit què és per a vosaltres l’aventura?. En breu vos donaren a conéixer els noms dels 3 guanyadors que se’n duran un d’estos 3 objectes: 1 got cantimplora, una motxilla o uns pantalons de muntanya que ens va entregar de forma molt amable Leonia Sport.

Estigau pendens de la web, i de les xarxes socials, del Facebook i del Twitter!!!!

 

0418e3fd2beb8b26f5aa520d9d871cfe69639734791cc06c3f48e7ea27875038

 

 

 

 

Attachment-1

 

 

 QUE ÉS PER A TU L’AVENTURA?

Vos deixem algunes de les vostres respostes: No saber on anar, però anar amb els teus (Santiago); Viure la vida sense por (Vicent); una manera de gaudir de l’esport (Paco); la vida és tota una aventura (Laura); desconnexió, superació, sentir-se viu (Carmen); el camí a fer per conseguir el que somnies (Mercé); L’aventura eres tu (Andrés); Viure al màxim quan estic corrent a la muntanya (Juanito); Eixir a la muntanya sense rellotge, ni mòbil, ni GPS… i tornar quan em canse (Adolfo); Arriscar-se (Toni); evadir-te de la rutina i gaudir de la natura (Emilio); Una combinació d’esporç, patiment i gaudir de l’esport (Vicente); Una part molt important de la meua vida (Rafa); Una via per a fugir (Andrés); experiències noves i superació (Pablo); Una forma de vida (Manuel); equilibri (David); una forma de vida (Iván); la capacitat de voler perdre’s en la muntanya (Miguel); Una idea de llibertat (Ciberio); La meua aventura és continuar corrent (Cristina); Acompanyar-vos en el vostre projecte (Cristina); No ho sé, per això és aventura (Francisco); gaudir de la natura fent el que més m’agrada (David); Noves experiències i superació (Rafa); Compatir momentos inolvidables con personas inigualables (David); Correr por la montaña y escalar (Andrea); Fent senda i camins fem poble amics (Miguel); Vivir plenamente en la naturaleza (Selina); Superarse (Toni); Saber el destino pero descubrir el camino (Juanje); Disfrutar de la naturaleza, vivirla y sentirse parte de ella. Pura Vida (Jaume); Mi forma de vida y lo que me da la vida (Mónica); Probar cualquier cosa nueva que implique riesgo (Vane); Aventura!! (Joan); Superarse en el dia a día (Henri), Poner a límite mi cuerpo, a mi capacidad y a mi misma (Sandra); Una manera de desconectar de tot (Francisco); Una forma de vida (Manel); Ir superando tus metas y alcanzar nuevos retos (Mamen); El meu primo «El paquero» (Joan); Fer realitat lo imposible (Puloa); la satisfacción de superar los retos que te propones (Rafa); Recorrer y descubrir de cualquier forma y lugar (Víctor); Un somriure (Juan Salvador); Una intentsa vivencia personal y también de equipo (Pedro); Vivir sonriendo (Pepe); Aventura es trialclub.bestiarios.es (Edu); Esperit de llibertat (Anita) 

I tu, que és per a tu l’Aventura

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »