Raidermania, domina el mapa

El club d’Elx guanya l’Autonòmic al III Raid Serra d’Espadà

RAID SERRA ESPADA

 

Domini absolut del club Raidermania a l’edició del Campionat Autonòmic de Raids d’Aventura que passat cap de setmana va tindre lloc inclós dins del III Raid Serrà d’Espadà que va organitzar el club Verd3. La victòria va ser per l’equip Raidermania Elx – Más Vertical (composat per José Antonio Tarí, Alberto Quiles i Feliciano Medina) que acabaren sumant un total de 306 punts a les diverses disciplines d’orientació, trekking, BTT, espeleologia, tirolina, rappel i kayak repartits en els 125 km amb 8.000 + pels termes de La Valld’Uxiò, Alfondeguilla, Eslida i Sagunt.

L’equip guanyador pràcticament va duplicar els 172 punts que aconseguí l’equip de Fardatxo Raid (Raidermania), i els 168 punts de l’equip Patricia Miller (Raidermania Elx). Domini absolut del club ilicità en un Campionat Autonòmic que encara està en fase de creiximent i quant a nombre de participants i competidors.

Consolidant-se a poc a poc

«Falta encara consolidar-se» reconeix Héctor Bautista, delegat de raids de FEDOCV. Tot i això la valoració del Raid Serra d’Espadà és molt possitiva: «La veritat és que esta edició ha estat espectacular. Molt bona qualitat dels mapes i dels recorreeguts i molt aprofitada la part sud de la Serra d’Espadà».

Especialemnt complicada va ser la secció de bicicleta, «per una zona molt tècnica i pràcticament ja de nit», i especialment celebrada la secció d’espeleologia a la Cova de Cabanelles en Alfondeguilla i el tram de kayak per la Cova de Sant Josep a la Vall d’Uixò. «Els que guanyaren en categoria elit flipaven amb el kayak per Sant Josep. Estan acostumats a fer proves a la Copa del Món, però eixa secció de kayak pel riu soterrani més llarg d’Europa va ser espectacular», admetia Héctor Bautista.

kayak san josé

Prova de la LERA

L’Autonòmic anava de la mà d’este III Raid Serrà d’Espada que en esta ocasió era també prova de la LERA (Lliga Espanyola de Raids d’Aventura), amb la qualcosa el nivell dels participants va ser destacat, quedant la victòria global en categoria elit per al Camelback-Silva, amb un temps de 13 hores i 32 minuts, amb l’Sportufull Illa en segona posició i tercera plaçaper al CatRaid-Trangoworld.

En categoria Aventura cal destacar les bones actuacions del Club Colivenc Juguetilàndia (3), del Club Excursionista Alto Palancia (8), Bajoqueta Rock (14) i Trail Morverdre (26)

 

RAIDERMANIA

 

Classificacions completes / fotos:http://verd3.org/raidsierradeespadan/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »