Iván Pastor, campió del món de Raceboard

Rafa Ros, campió també en veterans al Mundial de Girona

RACEBOARD 2014 WORLD CHAMPIONSHIP Club Vela Blanes

 

L’alacantí Iván Pastor s’ha proclamat passat cap de setmana campió del món de Raceboard a la cita celebrada al CN Blanes (Girona). L’alcantí va dominar absolutament la competició i es va impossar en 12 de les 14 manegues. Només va tindre un moment de patiment quan va trencarla botavara i va correr el risc que el polonés Maksymilian Wojcik puguera aprofitar-se de la circunstància. A la fi, però el títol va ser per al del CN Santa Pola.

Rafa Ros, en veterans

Altres dels integrants de l’equip desplaçat per part de la FVCV, Rafa Ros, va proclamar-se també campió del món, en este cas en la categoria de veterans. «Este año he entrenado mucho y quizá por eso me he sentido más seguro, porque es una regata que he dominado en todo momento» assegura Rafa Ros a la web de la Federació Valenciana de Vela.

Classificacions completes:

http://internationalwindsurfing.com/userfiles/documents/RB_Worlds_2014_men_results_Final.pdf

http://internationalwindsurfing.com/userfiles/documents/RB_Worlds_2014_women_results_Final.pdf

Font i fotografia: Federació Valenciana de Vela

Iván Pastor y Rafa Ros, campeones del Mundo de Raceboard

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »