A per una Spain Ultra Cup de color taronja

Els valencians Juanma Jiménez i Alicia Chaveli arriben segon i primera de la general d’este circuit d’Ultres que acaba esta setmana amb l’Ultra Trail de Guara Somontano

juanma jimenez

 

Dos corredors valencians poden convertir-se este cap de setmana en campions de la I Spain Ultra Cup, el circuit d’Ultres a Espanya avalat per la International Trail Running Association (ITRA).  L’Ultra Trail de Guara Somontano (102 km 6.050 m+) tanca este circuit de recent creació i que este cap de setmana posa el punt final a la seua segona edició.

Alicia Chaveli, primera en dones

La millor col.locada per dur-se la victòria final és Alicia Chaveli (CD Neverstop). Arriba primera a la classificació general amb els 363 punts aconseguits amb la primera posició passat juliol a Peñalara i la cinquena plaça a la CSP 115 de Penaygolosa. Trails En tot cas, poc de marge té la corredora d’Alzira perquè a només 5 punts està la catalana Judith Franch amb 358. Es presenta per tant una batalla molt ajustada i molt tàctica si podem fer servir eixa expressió en una prova de tants kilòmetres i de tantes hores d’esforç.

«La que entre primera de les dos serà la campiona» reconeix Alicia a SenseLímitsAventura. Reconeix també que arriba en bona forma. Ha entrenat molt bé i molt dur al llarg d’agost i setembre, i li fa molta il.lusió ser campiona, però no vol pressionar-se. «Estic bé de forma, però depèn també de com estiguen les altres corredores. Faré la meua carrera, aniré a poc a poc, sense exprimir-me al principi i si després veig que puc apretar un poc, ho faré. No vaig pressionada per poder ser la campiona. Si després ho aconsegueix millor que millor».

alicia chaveli

«La veritat és que no pensava poder arribar a este punt amb opcions de guanyar, però ja que estem, anem a intentar-ho» (Alicia Chaveli)

«La que entre primera de les dos serà la campiona. Estic bé de forma, però depèn també de com estiguen les altres corredores. Faré la meua carrera, aniré a poc a poc, sense exprimir-me al principi i si després veig que puc apretar un poc, ho faré. No vaig pressionada per poder ser la campiona. Si després ho aconsegueix millor que millor» (Alicia Chaveli)

«El Ultra Trail de Guara té molta pedra, per molts barrancs, no necessàriament tècnica, pero les pistes tenen molta pedra i no són molt corredorres» (Alicia Chaveli)

«La veritat és que no pensava poder arribar a este punt amb opcions de guanyar, però ja que estem, anem a intentar-ho». No serà fàcil, però per eixa tensió afegida de vore com només 5 punts la separen de la segona, i també pel recorregut: 102 km amb 6.050 m+ pel Parc Natural de la Serra i Canons de Guara. Alicia no ha participat mai a Guara, però passat agost va estar reconeguent el recorregut. Sap que no serà còmode. «Té molta pedra, per molts barrancs, no necessàriament tècnica, pero les pistes tenen molta pedra i no són molt corredorres» destaca Alicia Chaveli.

En dones, haurem d’estar pendents de la corredora de Cabanes Sonia Escuriola (Land) que arriba tercera de la general amb 286 punts i que esgota les seues opcions per dur-se la victòria final.

Spin Ultra CupJuanma Jiménez, segon en homes

També busca la victòria en la general Juanma Jiménez (Cd Neverstop) En tot cas ho té més complicat el corredor valencià que arriba segon classificat. Juanma acumula 434 punts, i es troba a 40 del líder, el català Gerard Morales amb (474).

«Arribe descansat i sense molèsties» reconeix Juanma Jiménez a carrerasdemontaña. » Fins i tot més ràpid que en altres Ultres que he corregut al llarg de la temporada  El pitjor és que pot ser arriba amb carència de kilòmetres de muntanya i desnivel  perquè las dos darrers mesos només he anat a la muntanya per a còrrer alguna carrera».

Juanma Jiménez ha estat el corredor més regular del circuit Spain Ultra Cup ja que ha puntuat a la CSP, la Transgrancanaria,  la Volta a la Cerdanya i el Gran Trail de Peñalara on va quedar en segona posició, però el mecanisme del circuit fa que només computen els 3 millors resultats. Sort.

Més dades: http://spainultracup.com

Foto: Facebook Juan María Jiménez / Spain Ultra Cup

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. En definitiva, es preten fer una cosa bonica, de qualitat i per al corredor. L organitzacio esta treballant dur i posant molta obstinacio i alegria, i amb aquestes eines, sens dubte, s aconseguira quelcom molt gran

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alicia Chaveli es fa amb la Spain Ultra Cup | Sense Límits Aventura - […] corredora d’Alzira va eixir tractant de còrrer en un ritme còmode i constant, i ja ens advertia en la…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »