L’Ultra més llarg

Presentat el III Ultra Trail del Rincón 170 km 6800+ 

UTR Rincon

 

170 km de pura muntanya, pel racons més desconeguts de la Comunitat Valenciana. Així és el Ultra Trail del Rincón de Ademuz que del 10 al 12 d’octubre va a cel.lebrar la seua tercera edició. Passat dijous devesprada es va presentar a les instal.lacions de l’Espai Corremón de València. I ho va fer fa amb l’al.licient de ser l’Ultra més llarg de tots els que tenen lloc a les nostres terres, superant els 115 km de la CSP o els més de 90 del GR-10.

170 km 6800 +

És a més una carrera dura. I no només pels 170 km. “No té grans desnivells”, reconeix Paco Calabuig, director tècnic de la prova en referència als 6800+ “però el terreny és molt dur: molta senda i molt de tallafoc, i quasi no hi ha pista forestal. Hi ha persones a les que se li lleven les ganes de vindre” reconeix

La clau està, en tot cas, en superar els primers 60 kilòmetres. “Eixa és la part més dura de la prova, hi ha un seguit de tallafocs en el tram que està tocant la província de Cuenca. En eixa zona ni tan sols hi ha cap senda on poder còrrer en comoditat. A més, es passa de nit, quasi a fosques. Eixa zona castiga molt el peus. Si superes eixe tram i has reservat un poc per a després, la prova ja és teua”.

Captura de pantalla 2014-10-01 a la(s) 21.32.16

No és una prova molt massiva, tenint en compter els condicionats i el moment de la temporada en que arriba. Seran en total vora 200 participants els que prendran part a este Ultra, sumant també les altres dos proves que s’organitzen a la mateixa vegada: la intermitja, de 100 km i 3700 + i la novetat d’enguany, una prova més curta de 34 km amb 1100+. “És una prova molt bonica, passa per una zona molt atractiva, pel PR del Riu Ebrón. Els participants aniran corrent ben a prop d’un dels rius mes purs de la Comunitat Valenciana”.

rincon 2 rincon 1

També Orientacióliga orientacion

De forma paral.lela a este Ultra Trail del Rincón, el club organitzador, el Club Alpino El Rincón, presenta també la 4ª prova de la Lliga Provincial d’Orientació València-Castelló que tindrà lloc a Castielfabib el dia 9 d’octubre.

 

Més dades:

http://caelrincon.blogspot.com.es

http://www.ultratrailelrincon.es

http://www.corremon.com/noticias/31-Presentación_Ultra_Trail_del_Rincón_2014

Imatges: Web Ultra Trail del Rincón / Corremón

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »