Botamarges i molt més

La VI edició de la prova de Forna marca el cap de setmana del Trail

botamarges 1

 

Forna t’espera, però no perdona les cames, podríem dir. Demà arriba la sisena edició de la Botamarges, una de les proves que més ha creixcut recentment al nostre calendari. Ho ha fet en el boca a orella dels corredors que han provat i han volgut tornar a transitar pels 69 km 3500 + que conformen el recorregut. Enguany amb algunes novetats com ara el pas per la Foradà per la Vall de la Gallinera. que incrementa el recorregut final 7 km. I que incrementa també l’espectacularitat. «Eixa és una zona molt més tècnica i més dura» ens reconeix José Eduardo Sampedro, president del Club Muntanya Forna. «Però és també més bónica per als corredors amb unes vistes panoràmiques de tota la Vall i de la mar. Es puja al Castell de Benissili, el va cretejant la Foradà i acabem baixant cap a Beneixama».

Bona competència

Calculen que faran falta unes 7 hores i 30 minuts per vore el guanyador de la prova. Un hora més que amb l’anterior recorregut. I entre els que busquen la victòria molt de nivell. Entre d’altres David Monparler d’Oliva que ja sap el que és guanyar a Forna. Pedro Martínez de Dènia o Pedro Fayos que va fer tercer a l’edició de l’any passat.

A les 06:00 del mati prendran part en l’eixida d’esta prova els 450 corredors que esgotaren les inscripcions en només 48 hores. La clau: «Els mimem molt» admet José Eduardo «És una prova amb un ambient molt familiar en un poble xicotet com Forna. A més la barbaoca final li dona un toc diferent. Els corredors s’ho diuen d’uns als altres i així ens va bé». I que continue. Sort

Més dades: http://botamarges.es

perfil botamarges

II Cursa de Muntanya d’Olocau

Diumenge 5 d’octubre arriba la II edició de la Cursa de Muntanya d’Olocau, que va estar presentada formalment dijous a la Casa de la Senyoria d’Olocau. Dos opcions per adapatar-se a tots els públics. Recorregut llarg de 30 km amb 1650m+, i recorregut curt d’11 km amb 500 m+. En els dos casos amb l’alicient de transitar per el cor de la Serra Calderona. La prova a més te una finalitat solidària a benefici d’Avapace i ha preparat un recorregut d’1 km per dins del casc urbà d’Olocau perque participen aquelles persones que tenen algun tipus de mobilitat reduïda.

Més dades: http://www.cursamuntanyaolocau.com

III Trail de Vallada

Vallada és la segúent parada en el Circuit Trail València. qoo corredors inscrits que hauran de fer 21’2 km amb 1200+ són les dades tècniques del recorregut circular de la prova, que passa molta prop del cim de Gurugú. Està acompanyada d’una versio reduïda, un Sprint Trail amb 9,5 km i 490 desnivell +

Més dades: http://www.circuitotrailvalencia.es

IV Solana Trail a Beneixama

També diumenge 5 d’octubre tindrà lloc la IV edició de la Solana Trail a Beneixama. És una prova “corredora”, amb una dificultat tècnica no massa gran i que es desdobla en dos recorreguts diferents: un de 18 km i 586 metres de desnivell i l’altre més exigent de 28 quilòmetres i amb un desnivell que puja fins els 1056. Forma part del circuit Xitxarra Trail de qui esta setmana Josep Rodríguez ens feia un magnífic reportatge per a conéixer la seua història

Més dades: http://www.lasolanatrailbeneixama.es

XV Fons de la Tardor a la Vall d’Uixò

La més antiga de les cites de diumenge la tenim a la Vall d’Uixò, on el Centre Excursionista la Vall organitza la XV edició de la tradicional Fons de la Tardor. Els 120 inscrits hauràn d’afrontar  18’5 km de recorregut amb 890m+. De forma parale.la es celebra la IV Pujada al Cim de Sans de la Pedra i la XII Copa d’Empreses de Curses per Muntanya.

Més dades: http://www.mychip.es/evento/302

 

 

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »