Un Massís per al més fort

Campionat Autonòmic de Mitja Distància al III Triatló Massís Antella 

antella

109 km per a descobrir el més fort de la Comunitat Valencia. Dissabte 4 ‘doctubre es disputa el III Triatló Massís d’Antella que enguany és també Campionat Autonòmic de Mitja Distància de la Comunitat Valenciana.

Vora 150 triatletes prendan part a esta prova que discorre per una zona emblemática per al Triatló de la Comunitat Valenciana com és Antella. A partir de la 13:00 del mig dia es dona el tret d’eixida a esta localitat de la Ribera.

El recorregut està conformat per 1,9 km de natació amb l’all.licient de fer-ho a les aigues del riu Xúquer, 86 km de segment de bicicleta en un circuit de 43 km al que se li pega dos voltes i finalment 21 km de carrera a peu, pegant-li 3 voltes a un mateix circuit.

«Treballem perquè la gent quede contenta i vullga tornar» assenyala Jaume Noguera, president del CE Antella, club que organitza la prova. «Preferim aportar un toc de qualitat per a poder donar resposta de forma correcta a les necessitats dels triatletes que venen a participar. Es tracta de que la gent que tinga ganes de fer un Triatló de Mitja Distància sàpiga que pot fer-ho al costat de casa» indica en declaracions al CronoTriatlón.

Repassant els favorits

En categoria masculina l’atenció estará parada en Rafa Zapata, del Morverdre Triatló, en lluita amb Fernando Martínez (Laboratorio Sys), Fernando Santander (CT Evasion Castellón), a més de Sergio Juan (Trifitness 31).

Quant a les dones Marina Damlaimcourt (A300w Elx TC) és la gran favorita. També arriben en forma per alluitar per estar al pòdium Miriam Muñoz (Laboratorio Sys), Annais Tommy (Diablillos Rivas) i Eliana Sotelo (Laboratorio Sys)

Més dades: www.ceantella.com / triatlocv.org

Doto: www.ceantella.com

 

VII Duatló Cross a Aspe

Altre de les cites del cap de setmana la tenim a la localitat alacantina d’Aspe. Dissabte 4 d’octubre a partir de les 16 es disputa la VII edició del Duatló Cross que enguanya forma part de la DuCross Extremme que passat cap de setmana va inaugurar circuit a Santa Pola.

En este cas són vora 150 els esportistes inscrits a esta prova que organitza el Club Deportivo TriAspe, i que hauran de sobreposar-se a un circuit de 2,5 km de carrera a peu, 19 km de bicicleta i de nou 2,5 km a peu. De moment Rafa Zapata i Miriam Muñoz encapçalen la classificació de la Ducross Extremme després de la seua victòria a Santa Pola.

Més dades: www.ducrossextremme.com

Triatló TriWhite de Benidorm

Per tancar el cap de setmana, diumenge 5 d’octubre es disputa la III edició del Triwhite de Benidorm, triatló que va a congregar vora 7000 triatletes per a les categories de sprint, supersprint i olímpic. L’eixida és diumenge a partir de les 08:45 a la Platja de Poniente.

Este Triatló de Benidorm posa punt i final al circuit de Triwhite que al llarg de tot l’any ha anat celebrant-se a San Javier, Alacant, Xàbia, Pilar de la Foradada, Carboneras i ara Benidorm. Per a poder aspirar a la classificació final hi ha que haver puntuat en almenys 4 de les sis proves.

Més dades: http://www.whitegoforit.net/circuito-triatlon-triwhite-cup/triatlon-benidorm/

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »