Alicia Chaveli es fa amb la Spain Ultra Cup

La corredora d’Alzira aconsegueix també la victòria al Ultra Trail de Guara

Captura de pantalla 2014-10-04 a la(s) 19.43.20

 

Havia de defensar 5 punts amb Judith Frach, però Alicia Chaveli (CD Neverstop) va voler dominar la prova i imposar la seua superioritat per tal de no patir tensions a última hora. Qualsevol errada podria haver-la deixat sense el títol en esta I Spain Ultra Cup, circuit d’Ultres a Espanya avalat per la International Trail Running Association (ITRA)

Captura de pantalla 2014-10-04 a la(s) 21.02.16La corredora d’Alzira va eixir tractant de còrrer en un ritme còmode i constant, i ja ens advertia en la prèvia a SenseLímitsAventura que si podia apretar al final apretaria. Aixó ho va fer fins arribar la primera a la meta, ben destacada amb un temps de 13 hores i 41 minuts. En segona posició va quedar Lucía Pasamar.

Alicia Chaveli es fa amb esta I Spain Ultra Cup, circuit d’Ultra trails de nova creació en este 2014. Ha estat integrada per la TransGrancanaria, CSP 115 Castelló-Penyagolosa, Volta a la Cerdanya, el Gran Trail de Peñalara i el Ultra Trail de Guara Somontano. Competeix amb la Sky National Series per ser el circuit d’ultra Trail de referència a Espanya.

Juanma Jiménez acaba segon

Qui es va quedar sense poder aconseguir els objectius va ser Juanma Jiménez (CD Neverstop). El corredor valencià arribava segon a la general, a 40 punts del català Gerard Morales que va ser qui finalment va endur-se la victòria a Guara (11 h 08 minuts) i la general de la Spain Ultra Cup.

Juanma va acabar el que fa 9 a Guara amb un temps de 12 hores i 43 minuts i a la fi ha mantés la segona plaça a la general gràcies a la puntuació acumulada per les bones actuacions al Gran Trail de Peñalara (2) i la Volta a la Cerdanya (3).

Més dades: www.spainultracup.com

Imatges:   / carrerasdemontaña.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chiva, encara més dur | SLA - […] Running Alicia Chaveli  i Juanma Jiménez que compartiran la seua experiència com a campiona i subcampió de la Spain Ultra Cup,…
  2. Alicia Chaveli vol repetir a la Spain Ultra Cup 2015 | SLA - […] Per a l’any vinent Alicia Chaveli ja no serà la sorpresa sinó serà una de les favorites, i haurà…
  3. Alicia Chaveli, insignia de plata d’Alzira | SLA - […] la seua població d’Alzira per a premiar els èxits aconseguit als 2014, on es va proclamar campiona de la Spain…
  4. Guara parla valencià | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/04/alicia-chaveli-es-fa-amb-la-spain-ultra-cup/ […]
  5. Valencians a la TransGrancanaria | SLA - […] estaran a la Advanced altres grans corredores de la terra com ara Xari Adrián i Alicia Chaveli, guanyadora de la…
  6. Domini valencià a Sierra Nevada | SLA - […] Després d’alguns mesos amb problemes, Chaveli va retrobar-se amb la seua millor versió i avança places a la general…
  7. La ‘factura’ del Trail | Sense Límits Aventura - […] Alicia Chaveli es fa amb la Spain Ultra Cup […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »