Josep Cebrià i Ana Abad, victòria a la màgia de Forna

Guanyadors de la VI Botamarges marcada per la forta calor

9b51713058f270a7e2573af2822a01d7

 

Josep CebriàHi havia molta expectació a Forna per viure la VI edició de la Botamarges, una de les carreres de muntanya que més ha creixcut des del seu naiximent. Expectació per conéixer els canvis en el recorregut que havien preparat des del Club Muntanya Forna i que havien incrementat fins els 69 km i 3500 +.

Josep Cebrià, en estat de gràcia

La victòria ha estat finalment per a Josep Cebrià (Club Atletisme Xàtiva) i Ana Abad (Machaca Piedras). Els dos s’han mostrat intractables i els més sòlids en una jornada que ha estat marcada per la forta calor tot i estar ja inmersos en el primer cap de setmana d’octubre en plena tardor. De fet han acabat realitzant un temps superior al que havien previst des de l’organització que calcualva en 07 h 30 el temps del guanyador.

Josep Cebrià ha realitzat un tmps de 7h 43 minuts, traent 5 minuts al segon, Pedro Fayos (SuTrail)( (07:48). El corredor del Club Atletisme Xàtiva continua en la bona forma que l’havia dut recentment a acabar en cinquena posició a l’Ultra Pirineu.

Ana abadAna Abad, també en ratxa

Per la seua banda, Ana Abad ha acabat fent un temps de 09 h 37 minuts, i li ha tret més d’una hora a la segona classificada, Mari Tamarit (10 h 42 minuts) i vora dos hores a la tercera classificada Natalia Blasco (11 h 29 m). La corredora tot terreny alacantina ha complit també els pronòstics que la donavem com a favorita després d’haver completat un bon mes de setembre amb les victòries al Trail Clim Concentaina i a La Sagra Skyrace.

Més dades: www.mychip.es Imatges: FB Mychip / Jaime González @espiquer

 

 

 

Repàs de la resta del cap de setmana de Trail

II Cursa de Muntanya d’Olocau

Diumenge 5 d’octubre arriba la II edició de la Cursa de Muntanya d’Olocau, que va estar presentada formalment dijous a la Casa de la Senyoria d’Olocau. Dos opcions per adapatar-se a tots els públics. Recorregut llarg de 30 km amb 1650m+, i recorregut curt d’11 km amb 500 m+. En els dos casos amb l’alicient de transitar per el cor de la Serra Calderona. La prova a més te una finalitat solidària a benefici d’Avapace i ha preparat un recorregut d’1 km per dins del casc urbà d’Olocau perque participen aquelles persones que tenen algun tipus de mobilitat reduïda.

Més dades: http://www.cursamuntanyaolocau.com

III Trail de Vallada

Vallada és la segúent parada en el Circuit Trail València. qoo corredors inscrits que hauran de fer 21’2 km amb 1200+ són les dades tècniques del recorregut circular de la prova, que passa molta prop del cim de Gurugú. Està acompanyada d’una versio reduïda, un Sprint Trail amb 9,5 km i 490 desnivell +

Més dades: http://www.circuitotrailvalencia.es

IV Solana Trail a Beneixama

També diumenge 5 d’octubre tindrà lloc la IV edició de la Solana Trail a Beneixama. És una prova “corredora”, amb una dificultat tècnica no massa gran i que es desdobla en dos recorreguts diferents: un de 18 km i 586 metres de desnivell i l’altre més exigent de 28 quilòmetres i amb un desnivell que puja fins els 1056Forma part del circuit Xitxarra Trail de qui esta setmana Josep Rodríguez ens feia un magnífic reportatge per a conéixer la seua història

Més dades: http://www.lasolanatrailbeneixama.es

XV Fons de la Tardor a la Vall d’Uixò

La més antiga de les cites de diumenge la tenim a la Vall d’Uixò, on el Centre Excursionista la Vall organitza la XV edició de la tradicional Fons de la Tardor. Els 120 inscrits hauràn d’afrontar  18’5 km de recorregut amb 890m+. De forma parale.la es celebra la IV Pujada al Cim de Sans de la Pedra i la XII Copa d’Empreses de Curses per Muntanya.

 

 

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Josep Cebria es del Club Atletisme Xàtiva, no Xàbia

    Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »