Climent i Damlaimcourt, els més forts a Antella

Climent i Muñoz nous Campions Autonòmics de Mitja Distància

antella podium

 

Hi havia un títol en joc i va anar a parar a mans dels que demostraren ser els més forts. Christian Climent (CS Safor Delikia Sport) i Marina Damlaimcourt (A300W Elche) aconseguiren ahir de vesprada la vítoria en el III Massís d’Antella, que era Campionat Autonòmic de Mitja Distància.

El triatleta de la Safor va acabar necessitant 4 hores i 26 minuts per a recòrrer els 1,9 km de natació pel riu Xúquer, els 86 km enbicicleta i el tram final de 21 km de carrera a peu que és on va gestar la seua victòria.

Climent de menys a més

antella (@vicentecanals)Climent ha anat de menys a més. Encetava el segment de bicicleta en 28 posició i donant pedals començava a remuntar fins obrir la carrera a peu en tercera posició, això sí sense haver pogut retallar els 4 minuts que li treia Raúl Martínez (CT Lorca).

En eixes ultimes 3 voltes al circuit de carrera a peu és on Climent ha pogut consolidar la remuntada i arribar el primer a la meta d’Antella. Per darrere, entrava a 3 minuts Alberto Bravo (Laboratorio Sys), en lluita amb David Navarro (BH Concept Store) de qui l’han separat només 26 segons.

Captura de pantalla 2014-10-05 a la(s) 01.26.57Daimlaimcourt guanya, el títol per a Muñoz

En categoria femenina, Marina Daimlaimcourt ha imposat la seua superioritat des del primer moment, com ja va fer recentment al Triatló d’Oliva. Ha eixit la primera de l’aigua i ha arribat a tindre uns 14 minuts d’avantatge respecte d’Anna Noguera (CT Diablillos Rivas), que finalment s’han vist reduits a només 7 en la línia de meta.

El pòdium l’ha completat Miriam Muñoz (Laboratorio Sys)  que en ser la primera triatleta de la Comunitat Valenciana se’n du el títol de Campiona Autonòmica de Mitja Distància

Més dades: http://live.triatlocv.org/live.php?live=2&carrera=140421&location=TimeTEMPORAL5

Fotografies: @FedTriatloCV /  / @damlaimcourt

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resultats cap de setmana: Triatló | Sense Límits Aventura - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/05/climent-i-damlaimcourt-els-mes-forts-a-antella/ […]
  2. El ICANGandia parla alemà | My CMS - […] en el top ten: Chistian Climent (CA Safor Delikia Sport) que amb 09:06:26 ha estat el que fa 9…
  3. Un triatló 4 x 4 | SLA - […] Climent i Damlaimcourt, els més forts a Antella […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »