Senderisme, amb Salvador Blanco

Sense Límits Aventura incorpora un nou col.laborador en l’àrea de senderisme

IMG_0208 copia

 

Caminar, caminar i caminar. Caminar, caminar, descobrir i redescobrir nous paratges per la Comunitat Valenciana. Eixa és la gran passió de Salvador Blanco, que s’incorpora a la nòmina de col.laboradors de Sense Límits Aventura. Cada més Salvador Blanco ens proposarà una ruta per alguns dels racons més destacats que tenim per la Comunitat Valenciana, a banda d’anar fent el seguiment de forma periòdica de l’actualitat del món del senderisme.

Salvador Blanco és tècnic de senders de la FEDME i de la FEMECV. És a més expert en cartrogafria i en sistemes d’aplicació geogràfica aplicada al Senderisme. A més forma part de l’EEAM (Escola Espanyola d’Alta Muntanya) i de la EVAM (Escola Valenciana d’Alta Muntanya). És coautor de la Guia de Senderisme de la Comunitat Valenciana i de diverses publicacions. El podeu seguir a la seua web www.senderosenblanco.es

Les vostres rutes

De forma paral.lela vos convidem que ens feu arribar la informació/fotografia/cròniques de les vostres rutes, excursions, eixides… com recentment feren des del Centre Cultural Sendeando amb la seua eixida per Cabra de Mora. Les anirem publicant a la web de Sense Límits Aventura. Podeu fer-nos arribar un correu a info@senselimitsaventura.com

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »