Conquerir València en bicicleta

L’ultrafondista de Guadassuar Mario Bou farà 400 km en bicicleta Non Stop Madrid-València este 9 d’octubre

mario bou

 

400 km sense parar de donar pedals fins a cobrir la distància que hi ha entre Madrid i València. És el nou repte de l’ultrafondista de Mario Bou, que a més preten fer-ho en un dia tan assenyalat com és el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. I per una causa solidària, arreplegar diners per poder aconseguir garantir el subministre de llet a algunes aldees Tanzània, en una campanya que fa en col.laboració amb la Asociación Carpio Pérez i la web www.1km1sonrisa.org

De la Puerta del Sol a la Ciutat de les Arts

MADRID VALENCIA NON STOP

L’eixida està prevista a la matinada de dimecres a dijous, al voltant de les 02:00 de la nit, a la Puerta del Sol a Madrid, al costat del Km 0. I ja des d’eixe moment no deixar de donar pedals fins a arribar a València, a la Ciutat de les Arts i les Ciències al voltant de les quatres o les cinc de la vesprada. En total unes 16 hores pedalejant. «Hem previst fer una mitja de 25 km/h» assegura Mario a Sense Límits Aventura. «Es dur, pels km i el cansament, però es pot fer perquè vaig prou entrenat. A més el tram final, a partir d’Utiel ja és quasi tot de baixadeta i està previst que bufe aire de ponent».

A eixe tram final arribaran en tot cas reforços per a Mario. Des del seu club, el Club Triatló de Guadassuar, van a incorporar-se alguns companys i s’afegiran a Jordi a Voro que aniran amb ell des de l’eixida seguint-lo en cotxe. Rebrà reforços, per arribar a València. Això sí, Mario serà qui tire. «Vindran a acompanyar-me en el tram final, com ja han fet en altres reptes. Però sempre acabe tirant jo. Prefereisc anar jo al davant, al meu ritme».

El ritme, la clau

Fixar un ritme homogeni per a les 16 hores de pedaleig. «Això és el més complicat» diu Mario «saber ben bé el ritme que has de portar. No li has de marcar la velocitat a la bici, t’ho ha de marcar ella. De vegades podràs anar a 22 km/h i altres a 45 km/h. La bici i el terreny són els que et marquen la velocitat».

I serà una velocitat costant, a ritme del motor dièsel en que s’ha convertit Mario Bou després d’haver fet alguns IM com els de Lanzarote, Vitòria, Niza o Roth, després d’haver fet al 2011 la Paris Brest Paris, la prova cicloturista més llarga del món: 1200 km en 90 hores. «El límit», diu «no està en la distància sino en la intensitat».

Repte solidari

mario bou

Molts kilòmetres acumulats ja a les cames i molta experiència que li serveix per afrontar els moments complicats dels reptes, quan la fatiga ja fa acte de presencia. «L’arma secreta es pensar en la família, en la dona, els xiquets, els amics… que són qui em permeten entrenar per a fer estes barbaritats. I pensar també en els meus xiquets de Tanzània, a qui puc ajudar perquè tinguens un got de llet al dia. Et dóna força pensar en ells». Mario pretén arreplegar uns 700 euros que serviran per a comprar cabres perquè les vídues massai puguen ser autosuficients econòmicament i poden mantindre els seus fills.

Un alicient més per a este devorador de Km de Guadassuar que en este 2014 ja ha fet altres reptes solidaris com la Via Verda Ojos Negros UpandDown, o recórrer la Comunitat Valenciana NoN Stop, 440 km entre Vinaròs i Pilar de la Horadada (podeu vore el resum al vídeo adjiunt).

Triatló per tota Península

I per al 2015 ja té algún repte en ment, com ara fer una prova que li dura a recórrer la península de punta a punta. Literal: «Laidea és creuar primer l’estret de Gibraltar nadant, uns 20 km. Després agafar bicicleta en Algeciras i seguint la Ruta de la Plata fer uns 800 km fins a León. I de León acabar fent una etapa a peu de 150 km fins arribar a SAntander». Repte amb majúscules per al que es prepararà este mestre de música de Guadassuar en acabar primer la conquista de València que farà proper 9 d’octubre.

Podeu col.laborar a: http://www.1km1sonrisa.org/1km1son-noticias/187-9-oct-reto-de-mario-bou-madrid-valencia-en-btt-en-un-dia-para-conseguir-cabras-para-la-fundacion-carpio-perez

 

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mario Bou irá de Madrid a Valencia (400 kms) sin parar - Ciclo21 - […] Noticia completa senselimitsaventura.com […]
  2. Provant les 24h Cyclo Circuit | SLA - […] valents ja pensen en fer-la en solitari. Pel Circuit coincidirem i saludarem Mario Bou, l’ultrafondista de Guadassuar que ha protagonitzat…
  3. Tour Ibèric Non Stop | SLA - […] També en suport d’esta mateixa organització, el 9 d’octubre va realitzar el KM0 NON STOP MADRID-VALENCIA. 400 quilòmetres sense…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »