Sense Límits Aventura, al Congrés de Carreres de la UJI

El II Congrés Internacional de Carreres de Muntanya de la Jaume I acull la presentació del projecte SLA a Castelló

cartell congres castelló

Ja tenim data per a la presentació de Sense Límits Aventura a Castelló, serà proper 24 d’octubre inmers dins del II Congrés Internacional de Carreres per Muntanya que organitza el Servei d’Esports de la Universitat Jaume I de CastellóPenyagolosa Trails i el Club Desert Amunt.

És un orgull que des d’este Congrés hagen volgut acollir la presentació del projecte Sense Límits Aventura, en el que suposa un gran reforç a l’aposta que fem per parlar dels esports d’aventura a la Comunitat Valenciana, i en especial, a l’atenció al món del Trail que tant ha evolucionat als darrers anys.

Divendres 24 d’octubre

La presentació serà divendres 24 d’octubre a les 17:45 h. Al llarg de 30 minuts Jaime González i Gonzalo Naya explicaran a les persones inscrites a este Congrés Internacional de Carreres de Muntanya el per què del naiximent de Sense Límits Aventura, i reflexionaran al respecte de la multiplicació de carreres que s’ha donat als darrers anys al nostre territori, a la nostra Terra de Trail.

Al mateix temps mostraran el vídeo de presentació del projecte Sense Límits Aventura que es va estrenar a la presentació a València passat 24 de setembre

Captura de pantalla 2014-09-30 a la(s) 18.27.02

Un congres científic

Per poder acudir a l’acte hi ha que inscriure’s al Congrés, un Congrés que en este 2014 viurà la seua II edició i estarà dividit en quatre gran àrees temàtiques.

1.- Organització, normativa i explotación turística de les carretes de muntanya

2.- Seguiment mèdic i nutricional del corredor de muntanya

3.- Investigació, desarrollo i innovació en els materials

4.- Preparació física, recuperació i psicología del corredor de muntanya

El Congrés compta amb ponents de tant de prestigi com ara Ainhoa Txurruka, directora de la prova de Zegama-Aizkorri; Patrick Basset, integrant de la Comissió Mèdica del UTMB; Goio Larrañaga, director de l’area de carreras de montanya de la FEDME; Darío Sanmiguel, ultrafondista i cardiòleg de l’Hospital Universitari General de València -amés de col.laborador de SenseLímitsAventura-; Carlos García, corredor d’ultrafons més conegut com Carlos «Ultrarun»Nestor BohigasDaniel BrotonsAritz Urdampilleta…

Podeu trobar tota la informació a: http://www.congresocarrerasdemontana.com

Congreso 2014 banner

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura al Desafío Lurbel | My CMS - […] Major Rector Peset de la Universitat de València i després d’haver fet la presentació al II Congrés Internacionals de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »