24 h pedalejant com a motos

Titànica Events presenta el Cyclo Circuit, 24 h en bicicleta pel Circuit Ricardo Tormo de Xest

portada24 hores per davant, un circuit de 4 km i una bicicleta. Són els arguments necessaris per a posar en marxa la I Cyclo Circuit 24 h, el nou repte que pròxim 1 i 2 d’agost proposa Titànica Events al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

A l’estil del que ja es fa en altres circuits mítics com ara Lemans, Nurburgring o Calafat, es plantetja ara a València una prova que ja té una llarga tradició en estos països com França o Alemanya. I una prova que presenta molts al.licients per als participants que podran posar-se a prova en diverses modalitats: individuals, per equips de 2, de 4, de 6 de 8. «Està obert a tot el món» assenyala Heliodoro Herrero director de Titànica Events. «Poden participar des d’equips elit a qualsevol grupeta d’amics en les diverses modalitats. Aspirem a tindre vora 200 equips i en total unes mil persones entre les quals hi haurà professionals, ex professionals i aficionats».

Competició i estratègia

És una prova de resistència. Però no exenta de l’element competitiu i de l’estratègia. Els equips, en funció de la categoria i modalitat, hauran de lluitar per ser qui més kilòmetres facen en eixes 24 hores. «En tot moment sabran la distància que estan fent i la dels rivals gràcies als panells informatius del circuit Ricardo Tormo. A l’última edició de Lemans l’equip guanyador va fer més de 1000 km en eixes 24 hores».

És per tant una lluita contra el temps i una lluita contra el rivals, fent valdre les forces de cada equip i la intel.ligència a l’hora de triar l’estratègia més adient: saber cada quant fer els relleus dels integrants de cada equips i dosificar el temps de descans per a optimizarles forces.

La volta ràpida i la nit

Altre dels al.licients d’esta competició serà vore qui aconsegueix el rècord de la volta ràpida. A l’estil del que es fa a les proves de MotoGP hi haurà en tot moment informació relativa al millor temps marcat en recórrer els 4.005 metres que composen el recorregut del circuit. També seran moments especials els que es viuran a partir de que marxe el sol i els participants hagen de continuar pedalejant a la llum de la lluna, i de la il.luminació obligatòria.

Circuit Ricardo Tormo

L’escenari serà el Circuit Ricardo Tormo de Xest que presenta unes perfectes condicions per a poder acollir una prova d’estes característiques. Primer per la pista, reasfaltada al 2012, amb una amplària d’entre 9 i 12 metres suficient per acollir grans grups. Després pel recorregut, 4005 metres, no sempre plànol ja que hi ha punts amb percentatges del 6% o punts com la recta de meta amb desnivell negatiui, i finalment per les infraestructures (boxes i paddock) on quedaran instal.lats els equips i els acompanyats per acabar passat eixes 24 hores sense parar de donar pedals.

nuevologo 24hInscripcions en decembre

La prova tindrà lloc l’1 i 2 d’agost de 2015. En eixe primer cap de setmana de mes no hi haurà cap altra cita cicloturista. Les inscripcions dels equips podran fer-se a partir del mes de desembre. L’organització guardarà preferència a la instal.lació i eixida dels equips en funció de l’ordé d’inscripció.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tret d’eixida per a les 24 h ciclo circuit | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/08/24-h-pedalejant-com-a-motos/ […]
  2. Provant les 24h Cyclo Circuit | SLA - […] El bon ambient de passat diumenge -amb picaeta final inclosa- convida a pensar com serà l’ambient a l’agost, amb…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »