El Mític Mountain Triatló fa parada a Jérica

Triatló de Muntanya al voltant de l’embassament del Regajo

jerica 3

 

Jérica acull dissabte 11 d’octubre la segona de les proves de les Mitic Mountain, circuit de Triatló de Muntanya que ha programa una cita en cadasqna de les províncies de la Comunitat Valenciana: una a Guadalest (Alacant), una a Jérica (Castelló) i una tercera a Benagéber (València)

Cada prova està composada per tres segments, configurada en format Triatló, però amb l’al.licient de ser Triatló de Muntanya, combinant 1 km de natació per l’embassament del Regajo, 21 km de BTT pujant a la Sierra de los Albares i en acabant 7 km de Trail creuant el riu Palància en diverses ocassions, i acabant a la Torre Mudéjar de Jérica.

«Són proves amb un punt diferent» assenyala el promotor de Mític Challenge, Apolo Esperanza a CronoTV «Un model de prova d’interior on es pose en valor tot l’encant d’estos paratges. Són Triatlons de muntanya on la natura és un element important, es creuen rius, ponts, en el cas de Jerica la Vía Verda… i després les localitats, on hi ha punts de pas per torres, per castells, que són arribades èpiques. Una cosa que deixe un bon record en el corredor perquè vullguen tornar». 

jérica 2

Més informació: www.triatlocv.org / http://mitictriathlon.com/mitic-challenge-mountain-triathlon/jerica-2/

Fotografies: http://mitictriathlon.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »