Valencians en l’Haría Extrem

Melissa Galí aspira al pòdium a la Copa d’Espanya de Carreres per montanya FEDME que este dissabte es defineix a Lanzarote

Dissabte 11 d’octubre arriba el punt i final de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya de la FEDME. Després de les proves de Aiguafreda, Alhaurín el Grande, Vilaller y Zumaia, la Haría Extrem a Lanzarote, en la modalitat de Copa, de 32 km, serà la que dictarà sentència i dictarà els guanyadors. 

Selecció Valenciana

haria valenciansA la prova participaran també els integrants de la selecció valenciana que en esta ocasió estarà composada per Silvia Miralles, Melissa Galí, Alba Beltrà, Fran Macià, John Roglà i Victor Serrano, junt al seleccionador Àngel Font, disposats a donar-ho tot per a deixar el pavelló de la FEMECV ben alt.

Melissa Galí a pel pòdium

La millor colocada a la general és la corredora de Gilet Melissa Galí, que després de les 4 proves disputades és quarta a la general amb 228 punts i podria acabar en posicions de pòdium ja que està a 48 punts de la tercera Ana Conde i a 66 de Eva María Moreda. La líder de la Copa és Maite Maiora, que fins i tot podria proclamar-se campiona sense competir

Captura de pantalla 2014-10-09 a la(s) 21.13.59

En categoria masculina el corredor Alfredo Gil, arriba com a líder, gràcies a la seua regularitat en les cites anteriors, en les que ha pogut obtendré bones puntuaciones tot i no haver fet cap pòdium. A més, ve de tindre un bon rendiment a la Transalpine Run. Competiran amb ell pel títol l’andalús Iván Ortiz i el balear Toni Roldán, en segona i tercera posició de la general, respectivament.

A més altres seleccions autonòmiques es donen cita a Haría amb les seus millors corredors. El combinat balear, amb Toni Roldán i Eva María Moreda al front, completa el seu potente equip amb Toni Chaves, Angels Llobera i Angie Rigo. La selecció andaluça, comandada per Iván Ortiz, competirà també amb Elena Cambil, Encarni Martínez, Miguel Mudarra, Mario Olmedo i Noelia Camacho.

 

La modalitat Copa de la Haría Extreme se disputa dissabte, 11 d’octubre, a les 08:00 horas.

Més dades: www.espiquer.com/los-cracks-de-la-haria-extreme-2014/

Fotos: FEMECV / @espiquer

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »