Jérica, escenari d’un final mític

Víctor Martínez guanya per només 3 segons el Triatló de Muntanya

jerica miticJérica ha estat l’escenari de la segona de les proves que integren el Mitic Mountain, triatló de muntanya a la Comunitat Valenciana.

Vora 50 participants han aconseguit completar els 3 segments de la prova: 1 km de natació per l’embassament del Regajo, 21 km de BTT pujant a la Sierra de los Albares i en acabant 7 km de Trail creuant el riu Palància en diverses ocassions.

Emoció fins el final

L’emoció s’ha mantés fins el final en una lluita que han mantés colze amb colze Víctor Martínez (CT A Corre-Cuita) i Roberto Garijo (TriPuçol) que finalment s’ha decantat per al primer per només 3 segons de diferència en l’arribada a meta a la Torre Mudéjar de Jérica. Garijo havia estat el més ràpida en elsector de natació i en la primera transició, però Víctor Martínez ha aconseguit retallar diferències en els 21 km de BTT i en la prova a peu pràcticament han realitzat el mateix temps. El pòdium l’ha completat Alberto Sáez (CT Huracan Valencia) que ha acabat a vora dos minuts.

En categoria femenina la victòria ha estat per a Alicia Hernández Maestre (CN Petrer) que ha dominat la prova de principi a fi. Ha finalitzat en primer lloc en el segment de natació i després s’ha dedicat a incrementar la diferència fins a establir 22 mintus amb la segona classificada, Luz Cabanes i 49 minuts amb la tercera Ana Vicedo.

La tercera i definitiva prova de les que integren este Mitic Mountain tindrà lloc pròxim 26 d’octubre a Benageber

 

HOMES

1.- VICTOR MARTINEZ HERNANDEZ (CT A Corre Cuita) 01:53:55

2.- ROBERTO GARIJO GARCIA (TriPuçol) 01:53:58

3.- ALBERTO SAEZ CLEMENTE (CT Huracan Valencia) 01:55:46

DONES

1.- ALICIA HERNANDEZ MAESTRE (CN Petrer) 02:22:12

2.- LUZ CABANES CASTELLO (Independent) 02:44:39

3.-EVA VICEDO MIÑANA (Independent) 03:11:20

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »