Jonatan Flor, de dolç

El jove escalador d’Elda, campió d’Espanya sub’20

 

jonatan florNou èxit per a Jonatan Flor que este dissabte s’ha imposat amb claredat a Barcelona al Campionat d’Espanya d’Escalada en la modalitat de sub’20.

El jove escalador d’Elda acumula quatre setmanes plenes d’èxit perquè de forma consecutiva ha aconseguit la medalla de bronze als europeus d’escalada sub’20 que a primers de setembre es disputaren a Arco (Itàlia). A finals de mes passat va obtindre una molt meritòria quarta posició en categoria absoluta als Campionats d’Espanya de bloc celebrats a Saragossa, i a més passat cap de setmana la victòria al Campionat Provincial d’Escalada celebrat a Montesa.

Amb la victòria de hui al Campionat d’Espanya d’Escalada en la categoria de sub’20 arredoneix un mes extraordinari, posa de manifest el seu domini, i l’esperançador futur que li espera.  En categoria femenina la victòria ha estat per a Paula Alsina.

 

Fotografia: @revistaescalar

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flor guanya de nou entre els joves | SLA - […] Amb este títol en categoria sub’20 Jonatan Flor revalida el que va aconseguir al 2014 també al Climbat La…
  2. Segon capítol de l’autonòmic de Bulder | SLA - […] Jonatan Flor, de dolç […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »