Silvia Miralles domina la Haría Extrem

La corredora de Castelló s’imposa a esta duríssima prova a Lanzarote

Iván Ortiz i Maite Maiora nous campions de la Copa d’Espanya FEDME

silvia miralles 2

 

Completíssima actuació de la selecció valenciana FEMECV a la Haría Extrem a Lanzarote, prova de 33,2 km que tancava la Copa d’Espanya FEDME. La millor de les nostres ha estat Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga) que ha aconseguit la victòria en categoria femenina en una jornada marcada pels canvis en l’oratge amb calor, vent i pluja de forma intermitent.

silvia miralles 1

La carrera ha eixit llançada amb Melissa Galí i Eva María Moreda imposant un fort ritme en el primer tram de plànol, que després Silvia Miralles ha pogut retallar en la segona part, una part prou més tècnica.

«Elles anaven molt fortes al principi» indica a SenseLímitsAventura Silvia Miralles «són més de ritme ràpid i dominen més el pla. He intentat aguantar-les però Eva se n’ha anat. A partir del km 15 he anat acostant-me a Melissa, perquè m’ha explicat després que li falta kilometratge, i ja he enfilat cap a Eva. He tirat amunt, m’avisaven que tenia a Eva ben a prop i he aprofitat que hiu Eva no tenia les millors condicions físiques, i a la segona part més tècnica se m’ha donat millor».

Amb les cames plenes de sang

Silvia s’ha sobreposat als forts desnivells que obligaven als corredors a fer ús de les cordes instal.lades per l’organització i s’ha sobreposat fins i tot al bac que li ha provocat anar xorrant sang als genolls en alguns trams del recorregut com es pot apreciar a la fotografia de capçalera, que arreplega el moment de la pujada a Guinote. «He tingut un bac, és cert, però ha sigut més el baixar i el pujar que res més. Quatre rascades». Silvia Miralles ha pogut mantindre el ritme i entrar primera a la meta amb un temps de 03:16:01. Ho ha fet per davant de la balear Eva María Moreda (03:18:50) i de Yaiza Herrera (03:23:56).

«He tingut un bac, és cert, però ha sigut més el baixar i el pujar que res més. Quatre rascades»

«La veritat és que estic om en un núvol perquè no t’ho esperes i no es fa tots els dies això. Quasi entropesse quan arribava a meta».

«La veritat és que estic com en un núvol perquè no t’ho esperes i no es fa tots els dies això. Quasi entropesse quan arribava a meta». La victòria a Lanzarote serveix a més perquè la corredora de Castelló aconseguisca la medalla de bronze a la Copa d’Espanya de Carreres de Muntanya FEDME que finalitzava amb esta Haría Extrem.

Melissa Galí, setena

Molt bona actuació també de Melissa Galí (Mur i Castell Tuga), la corredora de Gilet que ha pogut aguantar el ritme de Silvia Miralles en el primer tram de la prova, però que poc a poc ha anat cedint terreny fins entrar en setena posició amb un temps de 03:37:38. A la posició número 17 ha entrat Alba Beltrà (Mur i Castell Tuga) que amb 04:09:49 ha quedat primera en la categoria de promesa.

Els xics, en el top 12

Quant a l’actuació masculina, el millor dels nostres ha estat Mario Bonavista (GR33) que hafialitzat sisé amb un temps de 02:47:23 a deu minuts d’Ivan Ortiz, que ha estat el guanyador amb un temps de 02:37:38, per davant de Toni Roldán i Luis Calvo. Poc després ha arribat Fran Macià (Club Maratón Crevillent) que ha finalitzat els 33,2km en setena posició amb un temps de 02:47:46,

Molt bona actuació de Víctor Serrano (Neverstop) que ha finalitzat la prova en la posició número 11 amb un temps de 02:54:26. Víctor Serrano ha anat de menys a més, fins acabar molt a prop de fer top 10, i aconseguit, això sí, el primer lloc en la categoria de promesa. Junt a d’ell ha arribat Jhon Rotgla (Mur i Castell Tuga) que ha finalitzat en la posició número 12.

El Ultra, per a Pau Bartolo

La versió Ultra de la Haría Extrem (56 km), ha estat dominada pel català Pau Bartolo amb i Laura Barrera

pau bartolo espiquer

Imatges: Facebook Haría Extrem

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Silvia Miralles, sang, suor i llàgrimes | Sense Límits Aventura - […] en el segon tram. En eixes condicions, va emergir Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga) per a fer-se en…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »