Una nova forma de vore el GR-10

Dimecres 15 d’octubre es presenta una nova topoguia del GR-10

 

gr-10 (2)

El GR-10 vist com fins ara no ho havíem fet. Això és el que es plasma al nou llibre de Carles Ferris i Salvador Blanco que es presenta pròxim dimecres al Centre Excursionista de València.

Editada per Carena Editors la nova  “Topoguía del GR 10. Sierra Calderona y Montes de Andilla” vol ajudar-nos a conéixer i gaudir millor dels paratges i poblacions per les quals discorre el GR-10, així com connexions a altres senders homologats i també informació respecte del patrimoni natural i cultural d’estes zones de muntanya.

Inscripcions per al GR-10 Xtrem

La guía, a més d’incloure indicacions per las senderistes, incorpora també detalls i anotacions relatives al GR-10 Xtrem València Ultra Trail que pròxim 15 de gener va a celebrar la seua sisena edició. Precisament pròxim dimecres dia 15 d’octubre a partir de les 21:00 es quan s’obri el termini d’inscripció per a este Ultra Trail, el primer del nostre calendari.

Enguany la principal novetat està en recuperar el recorregut originari i més fidel al GR-10 que al 2008 va seguir el corredor de Vila-Real Juanan Ruiz i que després va donar lloc a este Ultra Trail

De València a Lisboa

És un dels senders més destacats dels que travessen la nostra Comunitat, d’est a oest, integrant dins del recorregut europeu E7 que ens podria dur fins a Lisboa unint la mar mediterrànea amb l’oceà Atlàntic.

 

GR-10

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »