MD Canet i molt més

Intens cap de setmana de Triatló amb 4 proves: MD Canet, Guardamar, Alacant i Duatló a la Nucia

Canet MD

 

El Triatló de Mitja Distància de Canet d’En Berenguer és la principal cita del cap de setmana per als amants del Triatló. Per aquells que s’atreveixen amb reptes ja de considerable dimensió com són els 113 kilòmetres repartits en de la següent manera: 1’9 km de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de carrera a peu amb final a la localitat de Canet que ja s’ha habituat a la invasió de triatletes de cada mes d’octubre.

La prova donarà la seua eixida diumenge a les 09:30. Està organitzada per l’empresa White go for que s’encarregarà que els triatletes inscrits complisquen amb la normativa, especialment quant al no drafting (no anar a roda) assumpte que està generant cert debat a les darreres setmanes per la falta de control en alguns organitzadors i la falta d’ètica d’alguns dels participants.

Més dades: http://www.puretriathlon.net

SERTRI Alacant

També diumenge arriba una nova prova de les que integren les sèries SERTRI. Si passat cap de setmana feren parada a Gandia, en esta ocasió li toca a Alacant. Vora 500 triatletes van a prendre part a les diverses modalitats: supersprint, triatló de la dona, flash menores i Kids. L’eixida a partir de les 09:30 h

ducrossDuatló Cross La Nucia

La tercera de les proves de diumenge la tenim a La Nucia on es disputa el II Duatló Cross La Nucia integrat dins del calendari de la DucrossExtremme. En este cas serán 140 duatletes les que van a prendre part en esta tercera prova de la DucrossExtremme. L’eixida este diumenge a les 10:00

I dissabte, a Guardamar

I la primera de les cites la tenim este dissabte a Guardamar del Segura on vora 200 triatletes prenen part a un triatló olímpic i altre sprint en esta primera edició del Triatló de Guardamar.

 

Més dades: http://www.triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1407-intenso-fin-de-semana-en-el-triatlon-valenciano

Fotografia: http://www.puretriathlon.net

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »