«Mujeres que corren»

Xarrada a Evasion Running València de Cristina Mitre, autora del llibre 

Cristina_Mitre1

Que la muntanya -o l’asfat- no diferencia entre sexes és una cosa que ja fa temps que tensen clar. Ella està allà, esperant a qui vullga acostar-se per a rodar i córrer per les seues pendents. Per a defensa i coneixer millor la figura de la dóna al món del running i del trail, Cristina Mitre ha publicat el llibre «Mujeres que corren» que este dissabte serà presentat a la tenda Evasion Running de València.

«L’objectiu del llibre és que cada vegada siguen més les dones que opten per un estil de vida saludable amb un dels millors exercicis cardiovasculars que existiesen: córrer»indica Cristina Mitre, directora de la revista Women’s Health a España i Portugal.

Mujeres que corren és un llibre que naix a les xarxes socials. «Eixe era el nom que gastaven a un hastag i a un grup de whatsapp i a partir d’ahi ho traslladarem en format llibre per a resoldre algunes de les preguntes fonamentals -quant a mateiral, estiraments, nutrició… – que es poden fer totes aquelles dones que corren, que cada vegada en són més».

5 anys corrent

«Des de setembre de 2009 estic corrent. Vaig començar per a perdre pes, però de seguida em vaig enganxar. I vaig sentir la necessitat de contar-ho i compartir-ho amb tota la resta de les dones per explicar com de bé em sentia i em venia per a la meua vida. Córrer m’ajuda a ser disciplinada, a visualitzar l’objetiu i planificar-me una meta. Es sacrificat però precíssament això és el que provoca després la satisfacció en meta».

Valencianes que corren, i molt

A la Comunitat tenim molts exemples recents de dones que corren. I que ho fan molt bé.  Només que hi ha que fer una recera ràpida entre les notícies de www.senselimitsaventura.com. Alicia Chaveli, d’Alzira, campiona de la Spain Ultra Cup; Silvia Miralles, de Xilxes, guanyadora d’Haría ExtremAna Abad (Alacant) i Laura Herrera (València) que han arribat a fer dos carreres un mateix cap de setmana fent pòdium en les dosTeresa Nimes, de Finestrat, campiona de la TDS 2014 al UTMB… i la llista podria ser molt més llarga…

Dissabte: 18 d’octubre de 2014

Hora: 19:30 

Lloc: Evasion Running València 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »