Senderisme amb els més nanos

Marxa de senderisme infantil juvenil a Ontinyent

XXXIV Marxa infantil per MuntayaProposta de senderisme per a este diumenge 19 d’octubre, en esta cas orientada per als més joves. Arriba la XXXIV edició de la Marxa per Muntanya Infantil i Juvenil que cada anys organitza el Centre Excursionista d’Ontinyent. L’eixida serà diumenge a les 08:30 h, des de Todos Vients, amb un recorregut circular de 8,8 km. L’assitència és lliure i gratuïta

Dia: 19 d’octubre de 2014

Hora: 08:30 h

Lloc: Todos Vientos

Recorregut:  8,8 km Todos Vientos — ca Cristina — corral del Pontó — sender del Cinquantenari del Centre Excursionista d’Ontinyent (PRV-306) — ermita de Sant Esteve — camí de Sant Esteve — altet de la Gitadeta — llomes de l’Establiment — lloma Mitgera — Todos Vientos.

 

Tots els participants portaran un dorsal que els entregarà l’organització, per a la qual cosa abans de l’eixida hauran d’indicar nom, edat i DNI (si en tenen) a les taules que s’hi posaran a l’efecte.

Més dades:  http://www.femecv.com/noticias/xxxiv-marxa-infantil-i-juvenil-muntanya

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »