Derrotar Kilian Jornet amb l’ajuda d’un entrenador valencià

Remigio Huaman, el millor ultrafondista de sudamèrica, es posa en mans de l’entrenador de Xàtiva Octavio Pérez

remi

 

Està considerat com el millor corredor ultrafonsita de Sudamèrica. Així ho acrediten les seus victòries a proves tan destacades com The North Face Endurance Challenge, la Ultramaratón Yumax 80Km, i de la Desert Challenge Paracas 100Km. També enguany ha estat subcampió mundial de la Wings for Life World Run. 

Ara Remigio vol pegar un bot quant a la seua preparació i el seu rendiment i s’ha posat en mans d’Octavio Pérez, entrenador de Xàtiva autor del llibre «La preparación en el corredor de montaña», i col.laborador de SenseLímitsAventura. Remigio està convençut que Octavio li donarà un plus a la seua preparació i la seua participació a les proves més importants del calendari mundial d’Ultra Distància.  “Octavio té l’experiència i el coneiximent suficiente per a dur-me al més alt del profesionalismo en proves d’Ultra Trail. Vull ser campió del món i guanyar-li a Kilian Jornet. Per a d’això necessite l’ajuda del millor preparador físic».

Octavio té l’experiència i el coneiximent suficiente per a dur-me al més alt del profesionalismo en proves d’Ultra Trail. Vull ser campió del món i guanyar-li a Kilian Jornet. Per a d’això necessite l’ajuda del millor preparador físic» (Remigio Huaman)

Objectiu ambiciós la d’este corredor peruà que haurà de treballar molt per a superar un Kilian Jornet que en este 2014 ha signat la seua millor temporada aconseguint un triplet fins ara inèdit: Campió del Món de SkyRunning i d’Ultra, i també campió del món de Kilómetre Vertical. Als seus 26 anys Kilian Jornet està en el seu millor moment.

Tot i això, Remigio Huaman, que al seu pais és conegut com «l’home que mai no és cansa» vol plantar batalla. «És un diamant en brut» assenyala Octavio Pérez. «El seu currículum esportiu és increïble i més tenint en compter que fins ara ha anat improvisant el seu entrenament. Amb les seues qualitats innates condicionals, amb l’avantatge de viure a 4.000 metre i una programació ben estructurada i orientada a objectius prioritaris, estic conveçut que Remigio pot arribar a ser Campió del Món d’Ultra Trail». Octavio però no obvia la dificultat del repte. «Va a ser complicat arribar al nivell de Kilian, però res és impossible amb les condicions que ja té Remigio. Plantetjar-te repte ambiciosos és el que fa que t’esforces per intentar aconseguir-los»

«El seu currículum esportiu és increïble i més tenint en compter que fins ara ha anat improvisant el seu entrenament. Amb les seues qualitats innates condicionals i una programació ben estructurada i orientada a objectius prioritaris, estic conveçut que Remigio pot arribar a ser Campió del Món d’Ultra Trail» (Octavio Pérez)

Per a conéixer millor la història de Remigio Huaman:

http://www.redbull.com/pe/es/stories/1331654105172/conoce-la-historia-de-remigio-huam%C3%A1n-quispe

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »