La Titan Desert arriba a València

Presentació dijous 23 d’octubre de l’edició de la Titan Desert 2015

titan desertJa s’ha convertit en un clàssic cada més d’abril. I en un somni per a molts dels amants de la BTT: la Titan Desert, la prova per etapes al Marroc que este dijous 23 d’octubre presenta a València l’edició de 2015.

Una edició especial, per quant que es compleix el 10 aniversari d’esta prova, i també per quant a les novetats que va a incloure per a 2015. Entre d’altres una etapa que pràcticament es farà tota de nit, una etapa de navegació on no hi haurà cap altre tipus de senyalització i un pas a més de 3000 m d’altura per la cordillera de l’Atlas al Marroc.

«Titan Desert, 10 años de leyenda»

A més, a l’acte de presentació es projectarà un vídeo que arreplega els millors moments de les nou edicions disputades de que al 2006 va començar l’aventura. «Titan Desert, 10 años de leyenda».

L’acte és obert a tots els aficionats de la BTT a la Comunitat Valenciana, enviant previament un correu electrònic a info@titandesert.com, una prova que cada any compta amb una numerosa representació de la Comunitat Valenciana

Dia: Dijous 23 d’octubre

Hora: 19:30

Lloc: Cinesa Bonaire (Parc Comercial Bonaire)

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »